Etsimme siivoojaa!

Työpaikkailmoitus – Siivoustyötä tarjolla (n. 3 h/vko)

Vantaan katutanssiyhdistys ry (VKTY) hakee tuntipalkkaista ahkeraa siivoustyöntekijää Vantaan Myyrmäessä sijaitsevan tanssitilan (Studio VKTY) viikottaiseen siivoamiseen. VKTY on toimintansa kesällä 2015 aloittanut yhdistys, jonka tavoitteena on tarjota jäsenistölleen laadukkaita ja kohtuuhintaisia tanssitunteja. VKTY:llä on noin 500 tanssin harrastajaa. Haemme työntekijää ensisijaisesti opettajistamme, jäsenistöstämme tai heidän perheen-jäsenistään.

Työaika

Viikkotyöaikasi voi vaihdella vaihdella salien käyttöasteiden mukaisesti (n. 2-4 h vkossa). Työaika jakautuu kahteen tai kolmeen siivouskertaan viikossa lukukausiemme aikana. Siivouskerrat tulee luonnollisesti jaksottaa tasaisesti viikolle ja aikatauluttaa tanssitoiminnan mukaisesti. Lukukausien ulkopuolella voi olla satunnaista siivoustarvetta, joka voidaan sopia erikseen. Työn alkamisajankohdasta sovitaan valittavan henkilön kanssa. Siivoustyön voi hoitaa myös työpari.

Tehtävän kuvaus

Toimenkuva koostuu siivoukseen liittyvistä tehtävistä, esimerkiksi:

  • Imurointi
  • Pölyjen pyyhintä
  • Lattioiden luuttuaminen
  • Sosiaalitilojen siivoaminen
  • Roskien vienti
  • Peilien pyyhintä

Sinulta odotamme

Odotamme, että Sinä pystyt allekirjoittamaan yhdistyksen arvot. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää ahkeraa otetta siivoustyöhön sekä tarkkuutta, täsmällisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Kokemus siivoustyöstä on etu, mutta ei välttämätöntä.

VKTY:ltä saat

Saat perehdytyksen ja tarvittavat työvälineet työhösi. Saat varmasti osasi hallituksen tuesta ja muiden työntekijöidemme innosta. Teet koko jäsenistömme kannalta merkittävää työtä – siistissä salissa on mukava treenata. 

Hakemukset tuntipalkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 10.01.2020 mennessä osoitteeseen toiminnanjohtaja@vantaankatutanssi.fi.