FAQ

Tältä sivulta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos et kuitenkaan löydä vastausta sinun kysymykseesi, ota yhteyttä!

Kuinka paljon tanssitunnit maksavat?

Tanssituntien hinnat voi tarkastaa täältä. Kilparyhmille tehdään vuosittainen budjetti, johon vaikuttavat harjoitusten ja valmentajien määrä.

Miten tunneille ilmoittaudutaan?

Tunti-ilmoittautumiset tehdään jäsenpalvelun kautta. Ensimmäisellä ilmoittautumiskerralla täytyy luoda itselle käyttäjätunnukset jäsenpalveluun. Saat käyttäjätunnukset sähköpostitse. Kun sinulla on käyttäjätunnukset, pääset kirjautumaan sisään jäsenpalveluun ja muokkaamaan omia ilmoittautumisiasi siellä. Lisätietoja täältä.

Mikä on sopiva tunti lapselleni?

Lukujärjestyksessä kerrotaan kunkin tunnin kohdalla ikäryhmä, jolle tunti on suunnattu. Tunnille voi kuitenkin osallistua myös muunikäisiä tanssijoita varsinkin, jos aikataulullisesti muita sopivia vaihtoehtoja ei ole tarjolla.

Missä tunnit pidetään?

Lukujärjestyksessä on kerrottu jokaisen tanssitunnin sijainti. Eri toimipaikkojen yhteystiedot voit tarkistaa täältä.

Voiko tunneille osallistua kertamaksulla?

VKTY:llä on käytössä 5 ja 10 kerran sarjaliput niille tanssijoille, jotka haluavat osallistua yksittäisille tanssitunneille. Katso ohjeet sarjalippujen ostamiseen täältä.

Kuinka pitkä kausi on ja milloin tunnit ovat käynnissä?

Kauden pituus päätetään hallituksen kesken joka lukuvuosi uudelleen. Pituuteen ja ajankohtaan vaikuttavat suuressa osassa koulujen ja nuorisotilojen myöntämät käyttövuorot, koska iso osa tunneista järjestetään VKTY:n studion ulkopuolella. Kausi aloitetaan yleensä niin, että kaikki tunnit saadaan aloitettua samaan aikaan. Kauden pituus on huomioitu lukukausimaksujen hinnassa ja on tällöin myös edullisempi.