FAQ

Tältä sivulta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos et kuitenkaan löydä vastausta sinun kysymykseesi, ota yhteyttä!

Kuinka paljon tanssitunnit maksavat?

Tanssituntien hinnat voi tarkastaa täältä. Kilparyhmille tehdään vuosittainen budjetti, johon vaikuttavat harjoitusten ja valmentajien määrä.

Miten tunneille ilmoittaudutaan?

Tunti-ilmoittautumiset tehdään Seuramapin kautta (www.seuramappi.fi/vkty). Ensimmäisellä ilmoittautumiskerralla täytyy luoda itselle käyttäjätunnukset Seuramappiin ja tämä tehdään Ilmoittaudu-välilehdellä täyttämällä omat tiedot lomakkeeseen. Saat käyttäjätunnukset sähköpostitse. Kun sinulla on käyttäjätunnukset, pääset kirjautumaan sisään Seuramappiin ja muokkaamaan omia ilmoittautumisiasi siellä.

Mikä on sopiva tunti lapselleni?

Lukujärjestyksessä kerrotaan kunkin tunnin kohdalla ikäryhmä, jolle tunti on suunnattu. Tunnille voi kuitenkin osallistua myös muunikäisiä tanssijoita varsinkin, jos aikataulullisesti muita sopivia vaihtoehtoja ei ole tarjolla.

Missä tunnit pidetään?

Lukujärjestyksessä on kerrottu jokaisen tanssitunnin sijainti. Eri toimipaikkojen yhteystiedot voit tarkistaa täältä.

Voiko tunneille osallistua kertamaksulla?

VKTY:llä on käytössä 5 ja 10 kerran sarjaliput niille tanssijoille, jotka haluavat osallistua yksittäisille tanssitunneille. Katso ohjeet sarjalippujen ostamiseen täältä.