Hae meille kesätöihin!

VKTY on mukana OP:n ”Kesäduuni OP:n piikkiin”-toiminnassa tänäkin vuonna! Palkkaamme meille töihin yhden nuoren.

Koska tilanne on poikkeuksellinen, myös työnhakuun liittyy erityispiirteitä. Luethan siis kaikki alla olevat tiedot ja ohjeet huolella ennen hakemista!

Työpaikkojen tarjoaminen ja tulevaisuuteen katsominen ovat koronavirustilanteessa entistä tärkeämpiä asioita ja tämän vuoksi sekä me että OP haluamme tarjota kesätöitä! Rekrytointiprosessi hoidetaan haastatteluineen kokonaan verkkoyhteyksien kautta.

Haemme kesätyöntekijää alustavasti kesäkuun kahdelle ensimmäiselle viikolle VKTY Summer Campin ajaksi! Seuraamme kuitenkin koko ajan koronavirustilanteen kehittymistä ja noudatamma Suomen hallituksen ja THL:n linjauksia harrastustoiminnan toteuttamisessa. Mikäli kesäkuussa vielä ollaan tilanteessa, jossa harrastustoimintaa ei voi järjestää, siirrämme kesätyöjakson myöhemmälle kesälle ja/tai mietimme vaihtoehtoisia tehtäviä. Yksityiskohdista sovitaan tarkemmin valitun kesätyöntekijän kanssa.

Kesätyöntekijämme toimii leiriavustajana: hänen tehtäviinsä kuuluu lasten tanssituntien opettaminen, tanssisalien siisteyden ylläpitäminen, kurssi-ilmoittautumisten ja osallistumismaksujen vastaanottaminen sekä muut tehtävät leirin eri tapahtumissa.

Tehtävään valittavalta nuorelta odotetaan oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Hyvä englanninkielen osaaminen, tanssin harrastuneisuus sekä sosiaalisten medioiden sujuva käyttö katsotaan eduksi. Haussa ensisijalla ovat nuoret, joilla ei ole aiempaa työkokemusta.

Kesätyöntekijän palkka on 400 €. Työpäivien pituus vaihtelee ja tarkat työajat sovitaan valitun henkilön kanssa.

Hae paikkaa sähköpostitse: toiminnanjohtaja@vantaankatutanssi.fi. 19.4.2020 mennessä.

Kerro viestissä itsestäsi ja laita liitteeksi CV.