HINNASTO 2023-2024

 • Hinnasto päivitetään kaksi kertaa vuodessa. Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.
 • Kaikkien lipputyyppien osto edellyttää Vantaan Katutanssiyhdistyksen jäsenyyttä (30€). Jäsenmaksu kattaa sekä syyslukukauden 2023 että kevätlukukauden 2024.
 • Tutustuthan myös tanssikoulun sääntöihin peruutusehtoineen. Osallistumalla tunnille hyväksyt ehdot.
 • Oletuksena laskutamme kausimaksun. Jos haluat ostaa anytimen tai sarjalipun, ilmoitathan siitä sähköpostilla oimisto@vantaankatutanssi.fi. heti ilmoittauduttuasi kursseille. Lipputyyppiä ei voi muuttaa kesken kauden. Esim. kausimaksua ei vaihdeta sarjalippuun, vaikka osa tunneista jäisi käyttämättä.

HUOM. Kausimaksujen hinta on laskenut jälleen 16.10.2023 alkaen:
Alkuperäinen hinnasto:

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Hinnat-1-1024x1024.png


Poissaolot

Poissaolot voit korvata toisella harrastetunnilla. Täytäthän korvauslomakkeen ennen tunnille menoa. Lomakkeita löydät studion aulasta. Korvaustunnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta varmistathan myClubista tai toimistolta, että tunnilla on tilaa.


Arkipyhien vuoksi perutut tunnit

Kausimaksulla käyvät tanssijat voivat korvata arkipyhien vuoksi perutut tunnit kuten normaalin poissaolon eli toisella vapaavalintaisella viikkotunnilla. Arkipyhien vuoksi peruttujen tuntien tilalle ei siis järjestetä erikseen korvaustunteja.

Lukujärjestyksen mukaisia viikkotunteja ei pidetä seuraavina arkipyhinä:

 • pitkäperjantai
 • pääsiäispäivä
 • toinen pääsiäispäivä
 • vapunpäivä
 • helatorstai
 • itsenäisyyspäivä
 • syyslomaviikko ja talvilomaviikko

Alennukset

Meiltä saat perhealennusta 10%. Katso lisätiedot: https://vantaankatutanssi.fi/hinnasto/alennukset/


Tuntien laskutus

Tunneista lähetetään sähköpostilasku myClubin kautta tunneille ilmoittautumisen jälkeen (kausimaksut, kertakortit ja Anytime). Laskun ei siis tarvitse olla maksettuna ennen ensimmäistä tuntia.


Sarjaliput (5x ja 10x)

Sarjalippulaiset (5x- ja 10x -kortit) ilmoittautuvat haluamilleen harraste-/tekniikkatunneille normaalisti myClubin kautta, jotta tiedämme esim. minkä tunnin peruutuksesta ilmoittaa kenellekin. Kertakorteilla ei voi osallistua kisa- ja valmennusryhmien tunneille. Myös harrastetuntien osalta tuntien taso- ja ikämerkintöjä on noudatettava. Jos haluat ostaa viiden tai kymmenen kerran kortin, laitathan viestiä toimisto@vantaankatutanssi.fi, jotta laskutus menee oikein ja saamme laitettua kortin valmiiksi noutoa varten. Näytä kortti opettajalle aina tunnin alussa, niin opettaja merkitsee kerran käytetyksi. Kortit ovat voimassa 12kk ostopäivästä ja 90min tunneilla on käytössä erikseen hinnoiteltu sarjalippu.

Huom! Mikäli sinulla on kertoja käyttämättä aiemmin ostetulta sarjalipulta siirryttäessä uudelle lukukaudelle, ilmoitathan meille myös sähköpostitse (toimisto@vantaankatutanssi.fi), millä kurssilla/kursseilla käyt vanhalla sarjalipuilla. Sarjaliput ovat voimassa 12kk ostopäivästä. Muussa tapauksessa oletamme sinun käyvän tunnilla kausimaksulla ja saat laskun kurssista.


Anytime -kortti

Anytime-korttilaiset ilmoittautuvat haluamilleen harraste-/tekniikkatunneille normaalisti myClubin kautta, jotta tiedämme esim. minkä tunnin peruutuksesta ilmoittaa kenellekin. Anytime-kortilla ei voi osallistua kisa- tai valmennusryhmien tunneille. Tuntien taso- ja ikämerkintöjä on noudatettava. Jos haluat ostaa Anytime-kortin, laitathan viestiä toimisto@vantaankatutanssi.fi, jotta laskutus menee oikein ja pääset käymään tunneilla vapaasti. Anytime-merkintä tulee näkyviin meille toimistolla, eli et tarvitse varsinaista korttia käydäksesi tunneilla – ilmoittaudut vain normaalisti nimelläsi opettajalle.

Kisaryhmäläisille on tarjolla erikseen hinnoiteltu Anytime-kortti. Kisaryhmäläisen Anytime-kortin saat ostettua, jos olet kuluvalla kaudella mukana kisaryhmässä. Anytime-korttilaiset ilmoittautuvat haluamilleen harraste-/tekniikkatunneille normaalisti myClubin kautta. Tuntien taso- ja ikämerkintöjä on noudatettava. Jos haluat ostaa Anytime-kortin, laitathan viestiä toimisto@vantaankatutanssi.fi.


Lahjakortti

Voit ostaa lahjakortin haluamallesi summalle lähettämällä viestin toimisto@vantaankatutanssi.fi. Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä.


Soolot ja duot

Kilpailuja varten. Paketti sisältää 10h opetusta/koreografiaa.

Lasten soolo 250 €
Lasten duo 180 € per tanssija
Junnun tai aikuisen soolo 280 €
Lasten duo 180 € per tanssija
Junnun tai aikuisen duo 200 € per tanssija

Yksityistunnit

Hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä toimisto@vantaankatutanssi.fi