Hyviä uutisia!

Olemme 21.5. saaneet Suomen Tanssiurheiluliitolta ohjeistuksen, millä edellytyksillä voimme järjestää toimintaa 1.6. alkaen. Ohjeistus sallii harjoitustoiminnan järjestämisen sisäliikuntapaikoilla lähikontakteja välttäen. Käymme nyt ohjeistuksen huolella läpi ja suunnittelemme kesäkuun toimintamme tämän pohjalta. Tavoitteenamme on, että kisaryhmät pääsevät jollakin tavalla treenaamaan ja kesäkurssejakin näyttäisi olevan luvassa.

Olemme saaneet myös kyselyjä kisaryhmien hakutilaisuuksista ensi kauden osalta. Koitamme löytää niille joukkuekohtaisesti mahdollisimman sopivan ajankohdan. Kaikkiin kisaryhmiin tullaan järjestämään hakutilaisuus. Tiedotamme hakuaikatauluista mahdollisimman pian.

Meillä on muutakin kivaa kerrottavaa, sillä haimme Opetus- ja kulttuuriministeriöltä Seuratoiminnan kehittämistukea ja hakemuksemme hyväksyttiin. Saimme ensi kaudelle 15 000€, jonka kohdistamisesta tulee piakkoin lisätietoa.

Mikäli koronatilanne sallii, pääsemme aloittamaan syyskauden normaaliin tapaan. VKTY:n hallitus kokoontuu seuraavan kerran ensi viikon tiistaina ja tiedotamme sen jälkeen lisää.Tsemppiä ja aurinkoisia päiviä kaikille!