Koululaisten kesäleiri 2021

Koululaisten tanssileiri 7.6-11.6.2021.

Aloita kesä tanssien ja liikkuen yhdessä! Kesäkuun hauskin ja innostavin leiri VKTY:lla huippuopettajien johdolla. Tervetuloa mukaan tanssimaan, ulkoilemaan ja löytämään uusia kavereita.

Ohjelma
VKTY:n koululaisleiri on kokopäiväleiri. Ohjattua toimintaa on klo 9.30–15.30. Lapsen voi tuoda paikalle klo 8.30 alkaen ja hakea 16.30 mennessä. Ohjaajat ovat paikalla 8.30-16.30.
Leiripäivän aikana on 2-3 tanssituntia ja leirillä harjoitellaan myös omien koreografioiden tekemistä. Tanssin lisäksi liikutaan monipuolisesti sisällä ja ulkona. Leiriviikkoon sisältyy monenlaista hauskaa ohjelmaa kuten piknik ja leiridisko.

Kenelle?
Leiri on suunnattu kaikille 2008-2013 syntyneille lapsille. Leirille osallistuminen ei edellytä aiempaa tanssikokemusta.

Opettajat
Leirin opettajina toimivat VKTY:n suositut ja ammattitaitoiset opettajat Sanna Lepoaho ja Iines Saramies.

Missä?
Vantaan katutanssiyhdistyksen Studiolla, sali 1. Isomyyrin kauppakeskus, Liesitori 1 (2. krs) 01600 Vantaa. Studio VKTY sijaitsee Pelastusarmeijan kirpputorin vieressä. Tunnistat studion vaaleanliloista ikkunateippauksista.

HINTA: 130€
Sisarusalennus 10 %

Huom! Hintaan ei sisälly lounasta. Pyydämme leiriläisiä tuomaan omat eväät. Opetuspaikasta löytyy jääkaappi ja mikro.

Leirin toteutumisesta lähetetään vahvistusviesti sähköpostiin, kun leirille on ilmoittautunut minimimäärä osallistujia (12) tai kun ilmoittautuminen on päättynyt. Ilmoittautuminen on auki 16.5. klo 21.00 asti. Ilmoittautuminen on sitova.

Laskutus ja peruutusehdot
Saatte laskun viimeistään 2 viikkoa ennen leiriä ja lasku tulee olla maksettuna ennen leirin alkamista. Leiripaikan mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeistään su 16.5. klo.21 mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% kurssihinnasta. Infektio-oireiden tai koronaviruksen takia ilmoittautumisen voi ja se tuleekin peruuttaa milloin tahansa emmekä tällöin veloita mitään. Peruutukset kirjallisesti toimisto@vantaankatutanssi.fi.

Leiri toteutetaan koronaohjeiden mukaisesti, VKTY noudattaa toiminnassaan tarkasti viranomaisohjeita. Mikäli leri jouduttaisiin perumaan koronavirustilanteen vuoksi, VKTY palauttaa leirimaksut kokonaisuudessaan ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu mukaan: https://vkty.myclub.fi/flow/events/2866673