Kesätunnit 2021

VKTYN kesän 2021 tunneilla pureudutaan hip hoppiin eri näkökulmista. Lisäksi tarjolla tunteja mm. housesta, wavingista ja poppingista. Opettajina toimivat lajien huippuosaajat, mukana sekä VKTY:n opettajia, että vierailijoita. Valitse tuntitarjonnasta itsellesi kiinnostavimmat tunnit ja aloita kesä tanssien!

Kesäkursseja pidetään aikavälillä 7.-17.6.2020 ja tunneille otetaan mukaan hyvin rajallinen määrä osallistujia. Tunnit järjestetään tiloissamme Liesitori 1, Vantaa. Kaikki tunnit on suunnattu junnuille (12v ->) ja aikuisille.

AIKATAULU

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Ilmoittautuminen aukeaa MA. 12.4.2021.

Hinnat

1 kurssi 10 €

5 kurssia 45 €

Voit myös osallistua valitsemallesi määrälle kursseja, alennetun hinnan saa aina jokaisesta viidestä tunnista (esim. jos valitset 7 tuntia, tulee hinnaksi 65e.)

Ilmoittaudu tunneille myClubissa: tästä.

myClubin käyttöönotto-ohjeet löydätte tästä.

myClubin mobiilisovelluksen ohjeet löydätte tästä.

Ilmoittautuminen tunneille myClubissa, ohjeet tästä.

Ehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua 31.5. asti, jonka jälkeen lääkärintodistus tai koronaoireet oma ilmoitus → selkeä ilmoitus meilissä toimisto@vantaankatutanssi.fi.

Tunnit järjestetään vain, jos tunnille on tarpeeksi ilmoittautumisia. Jos olet ilmoittautunut peruutetulle tunnille, voit vaihtaa ilmoittautumisesi toiselle tunnille.

Tunnit toteutetaan koronarajoitukset huomioiden. Tiedotamme ilmoittautuneita hyvissä ajoin, mikäli tunnit eivät toteudu lähiopetuksessa.