Aikuisten valmennusryhmät

Aikuisten valmennusryhmissä harjoitellaan tavoitteellisesti ja kovalla temmolla. Kunkin valmennusryhmän treenipaketti muotoutuu valitun ryhmän ja valmennustiimin mukaan ainutlaatuiseksi jokaisella kaudella.

Katutanssin koulutusohjelman treeneissä otetaan aikaa lajitekniikalle, freestylelle ja useammalle koreografiselle projektille kauden aikana. Harjoittelussa nämä kaikki osa-alueet ovat yhtä tärkeitä ja tanssijoita kannustetaan yhteisen tekemisen ohjella panostamaan yksilölliseen treeniin.

Lajikohtaisten EK-ryhmien treeneissä keskitytään lajitekniikkaan ja freestyleen ja lisäksi aikaa käytetään keskustelulle, lajien historiaan ja kulttuuriin tutustumiselle sekä osallistutaan mahdollisuuksien mukaan tapahtumiin pitkin kautta.

Rascalz

Rascalz on aikuisten katutanssimuodostelmajoukkue, joka perustettiin jo vuonna 2007. Ryhmä on kisannut menestyksekkäästi useissa kilpailuissa, sekä saanut myös muunlaista esiintymiskokemusta. Ryhmä on esimerkiksi rakentanut Peter Pan -tanssiproduktiota, esiintynyt S-ryhmän ja Veikkauksen asiakastilaisuuksissa kuten myös monissa muissa tapahtumissa. Viime vuosina ryhmä on nähty usein SM-kilpailuissa katutanssimuodostelmien finaaleissa voittamassa myös hopeaa ja pronssia.

Joukkueen tanssijoita ja valmentajia on kilpaillut erittäin hyvällä menestyksellä myös Street SM -kisojen soolo-, duo- ja pienryhmäkategorioissa. Onpahan ryhmä kilpaillut kerran Götebord Dans Festivalilla Ruotsissakin!

Seuraa Rascalzia myös instagramissa @rascalzofficial!