Lasten valmennusryhmät

Lasten valmennusryhmissä harjoitellaan tanssia hieman viikottaista harrastetuntia tavoitteellisemmin. Harjoituksissa kuitenkin korostuu ilon ja leikin kautta tanssin opettelu ikäryhmälle sopivalla tavalla. Ryhmät voivat osallistua kilpailuihin, katselmuksiin sekä erilaisiin esiintymistilaisuuksiin.

Lasten valmennusryhmiä on tällä hetkellä kaksi:

  • Minionz, tanssin esivalmennusryhmä
  • Rugratz, lasten katutanssin valmennusryhmä

Minionz

Minionz on tanssin esivalmennusryhmä, jossa pienet ja innokkaat tanssijat pääsevät harjoittelemaan sitä, miten valmennusryhmässä treenataan. Ryhmällä on kerran viikossa omat treenit, joiden lisäksi ryhmän tanssijat käyvät yhdellä vapaavalintaisella viikottaisella tanssitunnilla. Minionz -ryhmässä harjoitellaan katutanssia ja kehitetään lasten motorisia taitoja monipuolisesti. Opetus suunnitellaan lapsilähtöisesti ja tanssitunneilla on positiivinen ja kannustava tunnelma.

Minionz ei vielä osallistu kilpailuihin, mutta tanssijat pääsevät esiintymään kauden aikana seuran näytöksissä sekä mahdollisuuksien mukaan muissa tapahtumissa. Minionz sopii kaikille lapsille, jotka ovat innostuneita tanssista ja haluavat hauskan sekä yhteisöllisen harrastuksen. 

Rugratz

Lasten valmennusryhmä Rugratz on alle 13-vuotialle tanssijoille tarkoitettu katutanssiryhmä, jossa harjoitellaan pääasiassa hiphopia ja joskus myös muita katutanssilajeja. Ryhmä osallistuu vuosittain mm. lasten IKM-kilpailuihin sekä mahdollisuuksien mukaan muihin kilpailuihin ja katselmuksiin.

Ryhmä sopii lapsille, jotka ovat harjoitelleet tanssia jo jonkun aikaa ja jotka haluavat treenata tavoitteellisesti, esiintyä ja olla mukana ryhmässä. Treeneissä tehdään toki muutakin kuin tanssitaan, mutta pääpaino on yhteisten koreografioiden ja freestylen harjoittelemisessa. Treenaaminen tehdään kuitenkin lapsilähtöisesti, onnistumisiin ja tanssin iloon keskittyen.