Korona-ajan ohjeistus tanssitunneille

Tanssitunneille saa tulla vain terveenä! Jos sinulla on mitä tahansa infektio-oireita (lämpö/kuume, yskä, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, pääkipu, pahoinvointi, ripuli, vatsakipu, haju- tai makuaistin puutos, lihaskivut, poikkeava väsymys) – edes lieviä oireita – jää kotiin. Tällöin et saa tulla edes katsomaan harjoituksia. Jos sinä tai joku lähipiiristäsi on altistunut koronavirukselle, et myöskään saa tulla tunneille.

Jos sinulla on mitä tahansa infektio-oireita tai jos epäilet olevasi altistunut koronavirukselle, hakeudu koronatestiin! Mikäli testitulos on negatiivinen, voit palata tunneille normaalisti. Jos taas testi on positiivinen, saat toimintaohjeet terveydenhuollosta. Mikäli et käy testeissä, et saa oireen/altistumisen jälkeen tulla tunneille kahteen viikkoon. Toisin sanoen, vasta kun olet ollut täysin oireeton kaksi viikkoa, voit tulla taas tunneille. Ilmoitathan myös AINA VKTY:lle, mikäli olet ollut tanssitunnilla ja ilmenee, että olet altistunut koronalle.

Jos kuulut riskiryhmään, tanssitunneille osallistumista EI suositella.

Kädet pestään aina ennen tuntia ja sen jälkeen. Studiolla on myös käsidesiä saatavilla ja sitä on hyvä käyttää myös tunnin aikana.

Pukkarit, suihkutila ja aulatilat eivät ole käytössä, joten vaihdathan vaatteet jo kotona. VKTY:n tiloissa ei ole mahdollista oleskella tunteja ennen tai niiden jälkeen, joten opettaja päästää ryhmänsä sisälle juuri ennen tunnin aloitusta ja ohjaa oppilaat pois tunnin päätyttyä.

Tanssitunnilla pidetään turvavälit (1 – 2 m) ja opetus suunnitellaan siten, että turvavälien pitäminen on mahdollista. Pidäthän huolen turvaväleistä myös Studion ulkopuolella.

Jotta pystymme pitämään kiinni turvaväleistä ja muista rajoituksista, kursseille mahtuu tavallista pienempi osallistujamäärä. Studiolla ei tule olemaan yhtä aikaa yli 50 henkilöä, mutta ajoittain molemmissa saleissa on samaan aikaan tanssitunteja. Eri ryhmien tunnit kuitenkin alkavat ja päättyvät eri aikaan.

Mitään tavaroita tai tarvikkeita ei saa tunneilla lainata toisilta (esim. juomapullot, pyyhkeet, hiusharjat ym.).

Tunneille ei voi tulla etukäteen ilmoittautumatta. Emme hyväksy myöskään käteistä maksuvälineenä vaan kaikki maksut suoritetaan ennen tunneille tuloa. Toimitamme maksuohjeet tunneille ilmoittautuneille erikseen.

Painotamme vielä meidän kaikkien vastuuta tässä tilanteessa ja edellytämme, että ylläolevia ohjeita noudatetaan kesäkurssien aikana.