Hinnasto

Hinnasto Kevät 2021

Jäsenmaksu
koko vuosi
30 €Kaikkien harrastajien on maksettava jäsenmaksu.
Jäsenmaksu
kevätkausi
15 €
Harrastetunti
45 min / vko
78,50 €Hinta koko keväältä.
Harrastetunti
60 min / vko
105 €Hinta koko keväältä.
Harrastetunti
75 min / vko
Hinta koko keväältä.
Harrastetunti
90 min / vko
157 €Hinta koko keväältä.
Anytime-kortti405 €Kortilla rajaton osallistuminen harrastetunneille.
Anytime-kortti
valmennusryhmän
jäsenelle
275 €Kortilla rajaton osallistuminen harrastetunneille.
5 kerran kortti43 €+ jäsenmaksu
10 kerran kortti75 €+ jäsenmaksu
Perhealennus10 %Alennus myönnetään, kun vähintään 2 perheenjäsentä osallistuu VKTY:n tunneille. Alennus koskee lukukausimaksuja, valmennusryhmien valmennusmaksuja sekä anytime-kortteja mutta ei jäsenmaksuja.

Huom. Tunneista lähetetään sähköpostilasku myClubin kautta tunneille ilmoittautumisen jälkeen. Laskua ei siis tarvitse olla maksettuna (eikä sitä ole vielä lähetettykään) ennen ensimmäistä tuntia.

Vantaan katutanssiyhdistys ry on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka tavoitteena on tarjota laadukasta harraste- ja kilpatoimintaa kohtuulliseen hintaan kaikenikäisille tanssin harrastajille. Kaikki yhdistyksen tuotot kohdistetaan yhdistyksen toiminnan kehittämiseen.

Soolot ja duot (kevät 2021)

Hinnat sisältävät 10 tuntia ohjausta ja koreografian.

Juniori-ikäisen soolo €225
Juniori-ikäisen duo €170/tanssija
Lapsi-ikäisen soolo €170
Lapsi-ikäisen duo €120/tanssija.

Anytime (hinnat yllä olevassa liitteessä)

Anytime-korttilaiset ilmoittautuvat haluamilleen harraste-/tekniikkatunneille normaalisti Seuramapin kautta, jotta tiedämme esim. minkä tunnin peruutuksesta ilmoittaa kenellekin. Anytime-kortilla ei voi osallistua kisa- tai valmennusryhmien tunneille. Myös harrastetuntien osalta tuntien tasomerkintöjä on noudatettava (esim. aloittelija ei voi osallistua jatkotason tunnille). Laittamalla sähköpostia toimistolle toimisto@vantaankatutanssi.fi varmistaa sen, että laskutus tapahtuu Anytimen mukaan.

Esitysten hinnat

VKTY:ltä voi tilata tanssiesityksiä tapahtumiin ja yksityistilaisuuksiin. Esitysten hinnat riippuvat tanssijoiden lukumäärästä, esityksen kestosta sekä harjoitusaikataulusta (kiireellinen vai kiireetön). Esitysten mahdollinen tuotto käytetään seuran/joukkueen/ryhmän toiminnan hyväksi. Tiedustelut: toiminnanjohtaja@vantaankatutanssi.fi

smartum