Hinnasto

Hinnat päivitetään kaksi kertaa vuodessa.

Kevään 2022 hinnasto (sis. 18 tanssikertaa):

Jäsenmaksu
koko vuosi
30€Kaikkien harrastajien on maksettava jäsenmaksu.
Jäsenmaksu
kevätkausi
15€Kevätkaudella uutena jäsenenä aloittavan harrastajan jäsenmaksu.
Harrastetunti
45 min / vko
95€Hinta koko keväältä.
Harrastetunti
60 min / vko
126€Hinta koko keväältä.
Harrastetunti
75 min / vko
157€Hinta koko keväältä.
Harrastetunti
90 min / vko
188€Hinta koko keväältä.
Anytime-kortti
485€
Kortilla rajaton osallistuminen harrastetunneille.
Anytime-kortti
valmennusryhmän
jäsenelle
300€Kortilla rajaton osallistuminen harrastetunneille.
5 kerran kortti43€+ jäsenmaksu
10 kerran kortti75€+ jäsenmaksu
Perhealennus10 %Alennus myönnetään, kun vähintään 2 perheenjäsentä osallistuu VKTY:n tunneille. Alennus koskee lukukausimaksuja, valmennusryhmien valmennusmaksuja sekä anytime-kortteja mutta ei jäsenmaksuja.
Päivitetty 8.12.2021.

Tunneista lähetetään sähköpostilasku myClubin kautta tunneille ilmoittautumisen jälkeen. Laskua ei siis tarvitse olla maksettuna (eikä sitä ole vielä lähetettykään) ennen ensimmäistä tuntia.

Vantaan katutanssiyhdistys ry on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka tavoitteena on tarjota laadukasta harraste- ja kilpatoimintaa kohtuulliseen hintaan kaikenikäisille tanssin harrastajille. Kaikki yhdistyksen tuotot kohdistetaan yhdistyksen toiminnan kehittämiseen.

Soolot ja duot

Hinnat sisältävät 10 tuntia ohjausta ja koreografian.

Lasten soolo 200 €
Lasten duo 150 € per tanssija
Juniorin tai aikuisen soolo 250 €
Juniorin tai aikuisen duo 200 € per tanssija

Anytime (hinnat yllä olevassa liitteessä)

Anytime-korttilaiset ilmoittautuvat haluamilleen harraste-/tekniikkatunneille normaalisti myClubin kautta, jotta tiedämme esim. minkä tunnin peruutuksesta ilmoittaa kenellekin. Anytime-kortilla ei voi osallistua kisa- tai valmennusryhmien tunneille. Myös harrastetuntien osalta tuntien tasomerkintöjä on noudatettava (esim. aloittelija ei voi osallistua jatkotason tunnille). Anytime-kortin voi ostaa myClubista, voit myös laittaa varmuuden vuoksi viestin kortin käytöstä toimisto@vantaankatutanssi.fi, jotta laskutus menee varmasti Anytimen mukaan.

Esitysten hinnat

VKTY:ltä voi tilata tanssiesityksiä tapahtumiin ja yksityistilaisuuksiin. Esitysten hinnat riippuvat tanssijoiden lukumäärästä, esityksen kestosta sekä harjoitusaikataulusta (kiireellinen vai kiireetön). Esitysten mahdollinen tuotto käytetään seuran/joukkueen/ryhmän toiminnan hyväksi. Tiedustelut: toimisto@vantaankatutanssi.fi.

smartum