Hinnasto

Hinnasto-Syksy 2020

Huom. Tunneista lähetetään sähköpostilasku myClubin kautta tunneille ilmoittautumisen jälkeen. Laskua ei siis tarvitse olla maksettuna (eikä sitä ole vielä lähetettykään) ennen ensimmäistä tuntia.

Vantaan katutanssiyhdistys ry on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka tavoitteena on tarjota laadukasta harraste- ja kilpatoimintaa kohtuulliseen hintaan kaikenikäisille tanssin harrastajille. Kaikki yhdistyksen tuotot kohdistetaan yhdistyksen toiminnan kehittämiseen.

Soolot ja duot (kevät 2019)

Hinnat sisältävät 10 tuntia ohjausta ja koreografian.

Juniori-ikäisen soolo €220
Juniori-ikäisen duo €165/tanssija
Lapsi-ikäisen soolo €165
Lapsi-ikäisen duo €115/tanssija.

Anytime (hinnat yllä olevassa liitteessä)

Anytime-korttilaiset ilmoittautuvat haluamilleen harraste-/tekniikkatunneille normaalisti Seuramapin kautta, jotta tiedämme esim. minkä tunnin peruutuksesta ilmoittaa kenellekin. Anytime-kortilla ei voi osallistua kisa- tai valmennusryhmien tunneille. Myös harrastetuntien osalta tuntien tasomerkintöjä on noudatettava (esim. aloittelija ei voi osallistua jatkotason tunnille). Laittamalla sähköpostia toimistolle toimisto@vantaankatutanssi.fi varmistaa sen, että laskutus tapahtuu Anytimen mukaan.

Esitysten hinnat

VKTY:ltä voi tilata tanssiesityksiä tapahtumiin ja yksityistilaisuuksiin. Esitysten hinnat riippuvat tanssijoiden lukumäärästä, esityksen kestosta sekä harjoitusaikataulusta (kiireellinen vai kiireetön). Esitysten mahdollinen tuotto käytetään seuran/joukkueen/ryhmän toiminnan hyväksi. Tiedustelut: toiminnanjohtaja@vantaankatutanssi.fi

smartum