Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen syksyn 2022 harrastetunneille avataan kesäkuussa 2022 (mahdollisimman pian!).

Harrastetunneille ilmoittaudutaan myClub-ohjelmiston kautta. MyClubissa voit kootusti hallinnoida jäsentilejäsi useissa eri urheiluseuroissa. MyClub-tunnus on henkilökohtainen, mutta vanhemmat voivat hallinoida tiliä alaikäisen puolesta.

————————————————————————–

Sinulla ei ole vielä myClub -tunnusta etkä ole vielä VKTY:n jäsen:

Voit luoda tilin klikkaamalla nettisivujemme oikeassa kulmassa olevaa ”Ilmoittaudu tästä!” -painiketta tai menemällä osoitteeseen https://vkty.myclub.fi/login.

Sivustolla klikkaa ”Ilmoittaudu jäseneksi” -painiketta ja lisää vaaditut tiedot.  Hyväksy palvelun ehdot.

Kun tili on onnistuneesti luotu, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi.

Sinulla on myClub-tunnukset:

Jos olet jo jäsen (tai olet ollut lähiaikoina), sinulla on omat myClub-tunnukset, joilla pääset kirjautumaan sivustolle, muokkaamaan omia yhteystietojasi sekä ilmoittautumaan tunneille. Jos sinulla on jo tunnukset, mutta olet unohtanut ne, älä luo uusia tunnuksia vaan ota yhteyttä toimistoon toimisto@vantaankatutanssi.fi. Mikäli olet unohtanut vain salasanan, saat asetettua uuden klikkaamalla kohtaa ”salasana unohtunut?”.

Lisäohjeita myClubin käyttöön löydät myClub-sivustolta osoitteesta: https://help.myclub.fi/member

Kaikissa kysymyksissä voit olla myös yhteydessä toimisto@vantaankatutanssi.fi

Ilmoittautumisohjeet

Pääset ilmoittautumaan tunneille myClubiin kirjauduttuasi.

Kaikille kursseille ja tunneille ilmoittaudutaan kohdasta ”Ilmoittautumiset”.  Valitse haluamasi tanssitunti (kurssi) ja klikkaa ”Ilmoittaudu”. Tämän jälkeen näet kurssin tapahtumat kalenterissasi.

Huom. Tunnit laskutetaan myClubin kautta tuntien jo käynnistyttyä. Lasku lähetetään jäsentilin kautta. Tarkistathan myös sähköpostisi roskapostikansion – joskus myClubin kautta lähteneet sähköpostit päätyvät sinne.

Jäsenmaksu ja valmennusmaksut laskutetaan erikseen. 

Kaikki peruutukset (ei yksittäisiä poissaoloja) tulee tehdä laittamalla viestiä toimistolle: toimisto@vantaankatutanssi.fi. Peruutusta ei voi tehdä myClubissa eikä tunnilta pois jääminen ole peruutus. Katsothan vielä tarkemmat peruutusehtomme säännöistä.