Lukujärjestys

KEVÄTKAUSI 2024

LUKUJÄRJESTYS TULOSSA PIAN. ILMOITTAUTUMINEN KEVÄTKAUDELLE AVATAAN JOULUKUUN ALKUPUOLELLA.

Kevätkausi alkaa 8.1.2024 ja päättyy 19.5.2024. Huom. Syyskauden harrastetuntien ilmoittautumiset eivät siirry automaattisesti kevätkaudelle, joten käythän erikseen ilmoittautumassa kevään kursseille.

Tunteja ei pidetä talvilomaviikolla 19.2.-25.2., pitkäperjantaina 29.3., pääsiäispäivänä 31.3., toisena pääsiäispäivänä 1.4. , vappuna 1.5., helatorstaina 9.5.

Arkipyhien vuoksi peruttujen tuntien tilalle ei järjestetä erikseen korvaavia tuntikertoja. Kausimaksulla käyvät tanssijat voivat halutessaan käydä korvaamassa tunnin toisella vapaavalintaiselle viikkotunnilla (ikä- ja taitotason huomioiden). Korvauslomakkeita löytyy studion aulasta. Täytäthän lomakkeen ja annat sen opettajalle tunnille mennessäsi.

Talvilomaviikon tunteja ei voi korvata toisella viikkotunnilla, sillä ne on jo huomioitu kausimaksun hinnassa.

SYYSKAUSI 2023

Syyskausi alkaa 21.8.2023 ja päättyy 10.12.2023.

Tunteja ei pidetä syyslomaviikolla 16.10.-22.10. eikä itsenäisyyspäivänä 6.12.

Huom. Arkipyhien vuoksi peruttujen tuntien tilalle ei järjestetä erikseen korvaavia tuntikertoja. Kausimaksulla käyvät tanssijat voivat halutessaan käydä korvaamassa tunnin toisella vapaavalintaiselle viikkotunnilla (ikä- ja taitotason huomioiden). Korvauslomakkeita löytyy studion aulasta. Täytäthän lomakkeen ja annat sen opettajalle tunnille mennessäsi.

Syyslomaviikon tunteja ei voi korvata toisella viikkotunnilla, sillä ne on jo huomioitu kausimaksun hinnassa.

*Lukujärjestys päivitetty 28.10.2023

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

—————————————–

Kaikille kursseille ilmoittaudutaan myClubin kautta!

Ilmoittautuminen tapahtuu aina kurssikohtaisesti koko lukukaudelle (syys- tai kevätkausi) riippumatta siitä käykö tunnilla sarjalipulla tai kausimaksulla.

Huom. Kisaryhmäläisten ei tarvitse ilmoittautua kisaryhmän omiin treeneihin, mutta omaan treenipakettiin kuuluvalle harrastetunnille voi ilmoittautua itse. Tarkistathan etukäteen kuuluuko kisa-/valmennusryhmän pakettiin harrastetunti.