Tuntien kokeileminen

Harraste- ja tekniikkatuntien osalta VKTY:n tuntitarjontaan on mahdollista käydä tutustumassa veloituksetta yhden (1) kerran / tanssitunti. Jos tulet samalle tunnille toisen kerran tai et peruuta osallistumistasi sähköpostilla ennen seuraavaa tuntia, katsotaan se ko. tuntikokonaisuuteen ilmoittautumiseksi ja laskutamme kurssista oletuksena kausimaksun.

Voit ilmoittautua kokeilutunneille ilmoittautumalla kurssille normaalisti myClubin kautta. Laskun saat vasta tutustumiskerran jälkeen, jos et peru ilmoittautumistasi sähköpostitse ennen seuraavaa tuntikertaa toimisto@vantaankatutanssi.fi. Kokeilukerralla käyminen ei edellytä jäsenyyttä.

—————————————————————–

Ohjeet:

  1. Ilmoittaudu kurssille myClubissa normaalisti.
  2. Voit halutessasi lähettää viestin toimisto@vantaankatutanssi.fi, että tulet kokeilemaan tiettyä tuntia.
  3. Käy testaamassa tuntia.
  4. Jos haluat jatkaa kurssilla, emme tarvitse erillistä ilmoitusta ja voit jatkaa tunnilla käyntiä. Jos haluat käydä kausimaksun sijaan tunnilla sarjalipulla, niin ilmoitathan siitä toimiston sähköpostiin kokeilutunnin jälkeen.
  5. Jos haluat perua osallistumisesi kokeilukerran jälkeen: Lähetä sähköposti peruutuksesta osoitteeseen toimisto@vantaankatutanssi.fi. HUOM! Peruutus tulee aina tehdä sähköpostilla ja se tulee tehdä ennen seuraavaa tuntikertaa. Muussa tämä katsotaan ilmoittautumiseksi kurssille ja saat laskun kurssista.