Commercial

Commercial-tunnilla pääsee tanssimaan musavideoiden tyyliin! Tunnilla tehdään tanssillisia tekniikkaharjoituksia ja jorataan koreografioita hyviin biiseihin.

Commercial-tunnilla tehtävät harjoitteet ja koreografiat perustuvat opettajan tanssityyliin, sillä commercial ei varsinaisesti ole oma erillinen tanssilajinsa, jolla olisi oma lajitekniikkansa. Tanssinkentällä sanana commercial, kaupallinen, kuvastaa usein tarkkaa ja eriteltyä liikekieltä ja vahvaa esiintyvää asennetta. Commercial-tunneilla tehtävät sarjat saattavat ottaa vaikutteita eri katu- tai klubitanssilajeista (Hiphop, Dancehall, Voguing jne.).

VKTY:lla Commercialia opettaa Latisha Allen.

Latishan Commercial -tunnit pohjautuvat hänen oman päälajinsa Hiphopin tekniikkaan. Tunneilla otetaan vaikutteita myös muista lajeista joiden historiaa, kulttuuria, steppien luojia ja foundationeita käydään tuntikohtaisesti läpi. Tuntisisältöön kuuluu kaupallisen tanssialan vaatimusten läpikäyminen (esiintyminen, työskentelytavat, keikkailu, koreografiointi, luovuus) ja koreografiat joissa jokainen saa loistaa!