Katja Rauhala

Katja on tanssijana intohimoinen ja tavoitteellinen. Hän on aloittanut tanssin 18-vuotiaana street tunneilla, kokeillen laajasti eri lajeja. Kova kiinnostus katutanssilajeihin syveni heti ensimmäisten tuntien jälkeen. Pääpaino tanssissa Katjalla on hiphopissa, nykyisin myös commercialissa ja etenkin Voguessa joka on vienyt täysin mennessään. Katja kuuluu kansainväliseen House of Prodigy -voguekollektiiviin.

Kisakokemusta ja treenimatkoja on karttunut Suomesta ja ulkomailta kuten Tallinnasta, Tukholmasta, Oslosta, Pariisista, Pietarista ja Lontoosta. Vogue -lajin kautta voittoja ja finaalisijoja on myös kertynyt. Katja on osallistunut myös naisten hiphop SM-sooloihin ja tanssinut Rascalz katutanssimuodostelmassa. Tämän hetken tavoitteena on treenata kovaa, matkustella paljon ja oppia jatkuvasti lisää!

Esiintymiskokemusta on kertynyt artistien taustalla sekä erilaisissa näytöksissä. Katja on tanssinut viimeisen vuoden aikana Nelli Matulan taustatanssijana mm. Elämä Lapselle konsertissa ja Emma Gaalassa, sekä vuoden 2018 Nelli Matulan kesäfestari-kiertueella.

Katjalle tanssijana on tärkeää ennakkoluuloton treenaaminen, hyvä asenne ja fiilis. Hän haluaa myös tunneillaan luoda hyvän fiiliksen, sekä turvallisen ja rennon tilan kaikille oppia ja kehittyä. Opettajana Katjan ote on rento mutta vaativa, sekä pyrkii auttamaan jokaista löytämään oman juttunsa tanssissa.

Katja asuu tätä nykyä ulkomailla mutta hän jatkaa Vogue EK -ryhmän valmentamista etäyhteyksien kautta yhdessä muiden ryhmän vaihtuvien opettajien kanssa.