Katri Miettinen

Katri Miettinen on tanssinopettaja, tanssija ja koreografi sekä kasvatustieteen maisteri. Hän on treenannut aktiivisesti katutanssilajeja vuodesta 2000 saakka ja kilpailu-ura tanssin parissa alkoi vuonna 2005. Meriitteinä hänellä on useita SM-tason mitaleita ryhmä- ja yksilötasolla (naisten SM hiphop-soolon hopea v. 2014), sekä katutanssi-battleista (Battle SM 2vs2 pronssia 2015 ja 2016). Kultamitaleja on kertynyt aikuisten pienryhmästä 2010 sekä muodostelmasta 2009.

Katri oli keväällä 2018 ikäkausimestaruuskisoissa hopealle sijoittuneen katutanssimuodostelman toinen koreografi ja Katrin koreografia lasten katutanssiduolle voitti ikäkausimestaruuden. Vuonna 2017 Katrin ensimmäinen aikuiset pienryhmäkoreografia ylsi upeasti 4. sijalle Street SM-kisoissa.

Kotimaassa treenaamisen lisäksi Katri on hakenut oppia mm. Ruotsista, Amsterdamista ja New Yorkista. Opettajana hän haastaa, nostaa sykettä ja kannustaa jokaista löytämään oman tapansa ilmaista itseään tanssin avulla. Iloa, energiaa ja ”täpöllä” tekemistä yhdessä koko tanssitunnin ajan.