Opetusjärjestelyt 29.3.2021 alkaen

Jatkamme toistaiseksi nykyisillä opetusjärjestelyillä!

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on tiedottanut 24.3., että nykyiset, voimassa olevat harrastustoiminnan rajoitukset jatkuvat entisellään myös ajalla 29.3.–30.4.2021.

Näin ollen jatkamme toistaiseksi nykyisillä opetusjärjestelyillä. Seuraamme tarkasti viranomaisohjeita ja päivitämme ohjeistusta tarvittaessa.

Opetuksen toteutus VKTY:lla 29.3.2021 alkaen

-Kaikki yli 13 -vuotiaiden ryhmät jatkavat  etäopetuksessa.

-13 -vuotiaiden ja sitä nuorempien lasten opetus jatkuu lähiopetuksessa. Myös näille lasten tunneille voi osallistua etäyhteyden kautta, niin halutessaan. 

-Opetus toteutetaan tuttuun tapaan lukujärjestyksen mukaisesti ja etätunneille pääsette jo aiemmin käytössä olleilla zoom-linkeillä.

Kaupungin linjausten mukaisesti noudatamme toiminnassamme erityisjärjestelyitä, jotta voimme varmistaa mahdollisimman turvallisen harrastamisen myös poikkeusaikana. VKTY:n korona-ajan ohjeistus on päivitetty ja pyydämme, että luette sen ennen opetukseen osallistumista: https://vantaankatutanssi.fi/ajankohtaista-korona-ajan-ohjeistus-tanssitunneille/

Erityisesti pyydämme kaikkia lähiopetukseen osallistuvia huolehtimaan tarkasti 2m turvavälin noudattamisesta ennen tanssitunteja ja niiden aikana. Opettajat ohjeistavat tanssijoita tässä.

Kaikille kevään tunneille ilmoittautuneille on lähetetty sähköpostilla tarkempi tiedote asiasta.

HUOM! Pääsiäisenä ei ole tanssitunteja pe 2.4. – ma 5.4.