Rascalzin koetanssi

VKTY:n aikuisten muodostelma Rascalziin haetaan tanssijoita kaudelle 2019-2020!

Koetanssit pidetään VKTY:n studiolla sunnuntaina 9.6. klo 16.30-18.00 (pidätämme oikeuden muutoksiin). Mukaan koetanssiin on hyvä ottaa rennot vaatteet, joissa on hyvä liikkua, polvisuojat ja juomapullo. Voit saapua hieman etukäteen paikalle lämmittelemään ja varmistamaan, että meillä on oikeat yhteystiedot.

Ilmoittaudu koetanssiin etukäteen sähköpostitse osoitteeseen toiminnanjohtaja@vantaankatutanssi.fi. Kirjoita viestiin nimesi, syntymäaikasi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi. Hakijoilta, jotka eivät ole olleet mukana ryhmässä aiemmin, toivomme myös kuvauksen omasta tanssitaustastasi ja lyhyet perustelut, miksi haluaa hakea mukaan ryhmään. Mukaan voivat hakea tanssijat, jotka täyttävät kilpailuvuoden (2020) aikana 17 vuotta tai ovat sitä vanhempia, eli v. 2003 tai sitä ennen syntyneet tanssijat.

Rascalzia valmentavat ensi kaudella Lilli Huttula, Heidi Hartzell ja Samuli Eloranta. Harjoituksia tulee olemaan kahdesti viikossa ja tämän lisäksi ryhmä treenaa tekniikkaa VKTY:n harrastetunneilla.