Show EK-ryhmien koetanssit

VALINTATILAISUUS VKTY:N SHOWTANSSIN EK-RYHMIIN

Vantaan Katutanssiyhdistys on Vantaalla toimiva yhdistys, jonka päämäärä on tarjota korkeatasoista tanssiopetusta edullisesti. Vaikka yhdistyksen nimi viittaa katutansseihin on showtanssi vahvasti mukana VKTY:n tarjonnassa ja opettajien ammattitaito ja oppilaiden kehitys myös showtanssin puolella yhdistyksen prioriteetti. VKTY tunnetaan aktiivisuudestaan ja lämminhenkisestä tunnelmastaan.

Showtanssin erikoiskoulutusryhmissä on tarkoitus auttaa tanssijaa kehittämään tanssiteknisiä taitojaan, omaa ilmaisuaan ja tanssijuuttaan ja saada kisaamis- ja esiintymiskokemusta.

Joukkueet treenaavat 3-4 kertaa viikossa omassa intensiiviryhmässään. Valmennus on pääpainoisesti lajeissa showtanssi, baletti ja nykytanssi, mutta viikoittaisiin tunteihin kuuluu myös hiphop. Kauden aikana osallistutaan muutamaan katselmukseen tai tanssikilpailuun.

Valmentajina tulevalle kaudelle toimivat Hanna Kortelainen ja Miranda Chambers.

Jokaiselle kilpajoukkueelle tehdään kauden alussa budjetti, johon pyritään sisällyttämään kaikki kauden aikana koituvat kulut. Kilparyhmien hinnat määräytyvät ryhmän koon, harjoituskertojen sekä valmentajien lukumäärän mukaan.

Ryhmiin haetaan tanssijoita tai vahvan voimistelutaustan omaavia harrastajia sekä juniorien että yli 16-vuotiaiden ryhmiin.

Valintatilaisuus järjestetään Myyrmäen urheilutalon isossa peilisalissa ti 31.5.2016

VOCA JR. Klo 17-19 11-15v.

VOCA Klo 19-21 16v. →

ENNAKKOILMOITTAUTUMISET valintatilaisuuteen: hanna.h.kortelainen@gmail.com

Kerro mailissa, nimesi, syntymävuotesi ja tanssitaustasi.

received_10154195693597697