Showtanssin erikoiskoulutusryhmien valintatilaisuus 16.6.2017

VALINTATILAISUUS VKTY:N SHOWTANSSIN EK-RYHMIIN 16.6.2017

Haemme motivoituneita tanssijoita shotanssin erikoiskoulutusryhmiin. Showtanssin EK-ryhmissä on tarkoitus auttaa tanssijaa kehittämään tanssiteknisiä taitojaan, omaa ilmaisuaan ja tanssijuuttaan ja saada kisaamis- ja esiintymiskokemusta.

Valintatilaisuus järjestetään VKTY:n Studiolla (Liesitori 1). Salit sijaitsevat kauppakeskus Isomyyrin toisessa kerroksessa, Pelastusarmeijan kirpputorin vieressä.

PE 16.6.2017

klo 16.15-17.00 SuperNova (7-9v.)

klo 17.00-18.00 Ainokaiset (10-12v.)

Klo 18.00-19.30 Voca jr (13-15v.)

Klo 19.30-21.00 Voca (16v.- )

ENNAKKOILMOITTAUTUMISET valintatilaisuuteen: hanna.h.kortelainen@gmail.com
Kerro mailissa nimesi, syntymävuotesi ja tanssitaustasi.

Vantaan Katutanssiyhdistys on lämminhenkinen ja aktiivinen Vantaalla toimiva yhdistys, jonka päämäärä on tarjota korkeatasoista tanssiopetusta edullisesti. Vaikka yhdistyksen nimi viittaa katutansseihin, on showtanssi vahvasti mukana VKTY:n tarjonnassa ja opettajien ammattitaito ja oppilaiden kehitys myös showtanssin puolella yhdistyksen prioriteetti.

Kauteen kuuluu monipuolista treeniä ammattitaitoisten opettajien ja valmentajien kanssa.

Supernovat ja Ainokaiset treenavat noin 2-3 kertaa viikossa ja Voca jr.  ja Voca  noin 3-4 kertaa viikossa. Ryhmästä riippuen EK-ryhmien kauteen kuuluu  kaksi intensiivistä tanssileiriä, kaksi vierailukertaa katsomaan tanssiesityksiä, henkilökohtainen palautekeskustelu, esiintymisiä ja osallistumista tanssikisoihin ja katselmuksiin.

Joukkueille tehdään kauden alussa budjetti, johon pyritään sisällyttämään kaikki kauden aikana koituvat valmennuskulut. Ryhmien hinnat määräytyvät ryhmän koon, harjoituskertojen sekä valmentajien lukumäärän mukaan. Harrastetunnin hinta 2016-2017 on ollut noin 4,5€/h ja valmennustunnin noin 5€/h (VKTY:n oikeus muutoksiin). Kummankin hintaisia tunteja on ollut menneenä kautena Show Ek -ryhmien viikkotunneissa. Tämän lisäksi ryhmien kuluja nostavat vierailut tanssiesityksiin sekä osallistumiset tanssikilpailuihin ja katselmuksiin.

Tervetuloa!