Kilpailijainfo

Ajankohainen kilpailijainfo (mm. aikataulu) löytyy aina FDO:n nettisivuilta.

Tanssija: miten liikun kisapaikalla?

Koronavirustilanteen vuoksi toivomme, että tulet kisapaikalle vasta muutamaa tuntia ennen sarjasi alkua (poislukien muodostelmat ym., joilla on lavaharjoitus aamulla), mutta viimeistään 60 minuuttia ennen sarjasi alkua. Tule paikalle mahdollisimman valmiina ja pue esimerkiksi tanssivaatteesi päälle etukäteen ja tee mahdollinen lavameikkisi mahdollisimman valmiiksi jo kotona. Kun saavut, tule ensin ilmoittautumispisteelle ilmoittautumaan ja hakemaan tanssijaranneke. Jos olet osa ryhmää, ryhmän koreografi ilmoittaa koko ryhmän ja noutaa tanssijarannekkeet koko ryhmälle. Ilmoittautumisen jälkeen katso pukuhuonekartasta minne sinut on asetettu.

Tanssijoiden liikkuminen on suunniteltu ikään kuin liukuhihnaksi. Tarkoitus on, että ennen kisasarjasi alkua olet joko pukuhuoneissa Energia Areenalla tai Energia Areenan viereisessä palloiluhallissa. Ennen sarjasi alkua vapaaehtoiset ohjaavat sinut Energia Areenan takatilaan valmistautumaan ja lämmittelemään. Ota tavarasi mukaan jotta pukuhuone vapautuu seuraaville tanssijoille ja et joudu palaamaan enää takaisin pukuhuoneeseen. Takatilassa seuraa stage managerin ohjeita: he ohjeistavat sinut lavalle sisään toisesta kulmasta ja ulos toisesta. Kun sarjasi on ohi, poistu Energia-Areenan pukuhuoneiden läheisyydessä olevasta ovesta palloiluhalliin. 

Koronavirustilanteen vuoksi koetamme välttää ihmisten kohtaamisia ja isoja ihmisjoukkoja. Tämän vuoksi esimerkiksi tanssijat eivät pääse yleisön joukkoon tai katsomoon. Voit seurata kisojen kulkua salin takana olevalta screeniltä ennen sarjasi alkua.

Palkintojenjako toimii noutopöytäperiaatteella, eli palkinnot asetetaan pöydälle, josta jokainen voittanut tanssija noutaa palkintonsa. Stage manager ohjaa palkitut lavalle lavan takaa. Ryhmien osalta koreografi tai ryhmän edustaja noutaa palkinnot koko ryhmän puolesta. 

Seuraa opasteita ja vapaaehtoisten ohjeita. Tunnistat heidät Street SM -paidoista.

Koreografi: miten toimin kisapaikalla?

Koreografirannekkeen saavat kaikki, jotka toimivat koreografina productioneissa, muodostelmissa, pienryhmissä ja showcase-ryhmissä. Lisäksi kaikki juniori-ikäisten tanssijoiden koreografit saavat koreografirannekkeen. Koreografirannekkeen saat tanssijoiden ilmoittautumispisteestä. Koreografirannekkeella pääsee samoille alueille jonne myös tanssijat pääsevät, mutta koronavirustilanteen vuoksi koreografirannekkeella ei pääse yleisön joukkoon. Toivomme, että liikut ryhmäsi mukana tapahtumassa. Tutustu myös tanssijan ohjeeseen.

Kun oma teoksesi on lavalla, stage manager päästää koreografit katsomaan teoksia lavan vasempaan laitaan. Kun koreografioimasi teos on tanssittu, poistu samaa reittiä lavan taakse kuin mistä saavuit lavalle. 

Tapahtumapaikka

Myyrmäen Energia Areena. Pääset kisapaikalle kätevästi kävellen Myyrmäen juna-asemalta alle vartissa. Helsingin suunnasta tultaessa ota P-juna ja Tikkurilan suunnasta tultaessa I-juna.

Busseilla 311, 313, 335, 411 555, 565 ja 571 pääsee aivan Energia Areenan viereen.

Packalén Bus tarjoaa kisaviikonlopun ajan tavallista edullisempia ryhmäkuljetuksia majapaikalta kisapaikalle! Varaukset voi tehdä koodilla Street SM. Katso lisää ja varaa www.packalenbus.fi. Vaihtoehto on mietitty erityisesti muualta Suomesta tuleville ryhmille, jotka miettivät pk-seudun julkisilla kulkuvälineillä kulkemista.

Autolla liikkuville kisaajille ja katsojille on tarjolla runsaasti parkkitilaa:

Ruokailumahdollisuus on kisapaikalla Energia Areenan ravintolassa (kts. tarkemmat tiedot kilpailuinfosta FDO:n nettisivuilta). Lisäksi kauppakeskus Myyrmannin ja juna-aseman lähialueen monet ravintolat ovat lyhyen kävelymatkan päässä.