Töihin VKTY:lle? Etsimme toimistovastaavaa

Työpaikkailmoitus – Osa-aikainen toimistovastaava

Vantaan katutanssiyhdistys ry (VKTY) hakee jäsenistön palvelemiseksi ja seuran päivittäis-toimintojen parantamiseksi oma-aloitteista osa-aikaista toimistovastaavaa. VKTY on aloittanut varsinaisen toimintansa kesällä 2015 ja pyörittää tällä hetkellä 55-60 viikkotuntia noin 350:lle harrastajalle. Seurassa toimii katutanssilajien harraste- ja kilparyhmien lisäksi myös show-tanssin harraste- ja kilpailuryhmiä. Toiminta on toistaiseksi keskittynyt Länsi-Vantaalle. Tavoite on kehittää ja kasvattaa toimintaa.

Työaika ja -paikka

Toimistovastaavan viikkotyöaika voi vaihdella kauden mittaan (esim. alkukaudesta on aina kiireisempää). Tanssikauden ajalle sovitaan kuitenkin minimityöaika. Tehtävän luonne edellyttää joustavuutta työskentelyn kellonaikojen suhteen. Tästä johtuen tehtävä sopii erityisesti muussa osa-aikatyössä työskentelevälle tai opiskelijalle. Työskentelypaikka voi olla VKTY:n studion toimisto Vantaan Martinlaaksossa, mutta etätyö on myös mahdollista! Työn alkamisajankohdasta sovitaan valittavan henkilön kanssa.

Tehtävän kuvaus

Toimenkuva koostuu vaihtelevista tehtävistä, joiden painopisteet räätälöidään tehtävään valittavan henkilön mukaisesti. Selkeitä kokonaisuuksia ovat mm.

  • tunti-ilmoittautumisten vahvistaminen ja ylläpito

  • jäsenrekisterin ajantasaisuus

  • laskutusrutiinien hoitaminen

  • ohjaajien/valmentajien tunti-ilmoitusten käsittely ja palkanlaskenta

  • tilavarausten hallinnointi

  • viestintä jäsenistön ja valmentajien suuntaan

  • seuran tiedotteiden laadinta

  • toimintakalenterin suunnittelu ja laatiminen yhdessä valmentajien ja hallituksen kanssa

Näiden em. tehtävien lisäksi toimistovastaavan vastuulla voivat olla esim. markkinointimateriaalin suunnittelu, sosiaalisen median hallinta, kumppanuusyhteistyö ja tapahtumien suunnittelu sekä järjestäminen.

Sinulta odotamme

Seura on yleishyödyllinen ja tiivis yhteisö, joten odotamme, että Sinä pystyt allekirjoittamaan yhdistyksen arvot: suvaitsevaisuus, yhteisöllisyys, pyyteettömyys – rakkaudesta lajiin ja sen harrastajiin. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi tarkkuutta, suunnitelmallisuutta, avoimuutta ja ehdottomasti oma-aloitteisuutta. Tanssinkentän ja järjestötoiminnan tuntemus sekä toimisto-ohjelmien hallinta on hakijalle eduksi.

VKTY:ltä saat

Jäsenemme ovat toiminnassamme mukana täydellä sydämellä. Saat varmasti osasi hallituk-sen tuesta, valmentajien innosta ja jäsenistön talkoohengestä. Hallitus vastaa huolellisestia koulutuksesta tehtävään. Sen lisäksi saat meiltä tarvittaessa toimistotilan, tarvittavat työvälineet sekä mahdollisuuden toteuttaa itseäsi, vaikuttaa vantaalaisen tanssimaailman tulevaisuuteen ja tehdä oikeasti merkityksellistä työtä.

Hakemukset tuntipalkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 31.05.2016 mennessä osoitteeseen puheenjohtaja@vantaankatutanssi.fi. Ota rohkeasti yhteyttä!