Työpaikkailmoitus: osa-aikainen toimistovastaava

Työpaikkailmoitus: osa-aikainen toimistovastaava

Vantaan katutanssiyhdistys ry (VKTY) hakee oma-aloitteista osa-aikaista toimistovastaavaa. VKTY on aloittanut toimintansa kesällä 2015 ja pyörittää tällä hetkellä noin 60 viikottaista tanssituntia yli 500:lle harrastajalleen. Seurassa on useita katutanssin ja showtanssin harraste- ja kilparyhmiä. Toimintamme on toistaiseksi keskittynyt Länsi-Vantaalle. Uskomme, että meillä on hyvät mahdollisuudet edelleen kehittää ja kasvattaa toimintaamme, mistä kertoo myös yli 10 % vuotuinen kasvu harrastajamäärässä.

Työaika ja -paikka

Viikkotyöaikasi voi vaihdella kauden mittaan (esim. lukukausien alkaessa ja tapahtumien yhteydessä on aina kiireisempää). Sovimme kuitenkin tanssikaudelle syyskuusta toukokuuhun kanssasi minimityöajan. Tehtävän luonne edellyttää joustavuutta työskentelyn kellonaikojen suhteen. Me olemme tämän suhteen joustavia – odottaen samaa myös Sinulta. Työskentelypaikkasi voi olla studiollamme Vantaan Myyrmäessa, mutta voit myös tehdä etätyötä juuri siellä, missä haluat. Työn alkamisajankohta ja perehdytys sovitaan tarkemmin valittavan henkilön kanssa. Tarkoitus kuitenkin on, että valittava henkilö aloittaa työt elokuussa ennen tanssikauden alkua.

Tehtävän kuvaus

Toimit toiminnanjohtajamme työparina. Toimenkuva koostuu vaihtelevista tehtävistä, joiden painopisteet räätälöimme tehtävään valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen pohjalta.  Selkeitä vastuualueita kuitenkin ovat mm.

 • Ylläpidät jäsenpalvelujärjestelmäämme ja opastat sekä opettajiamme että tanssijoi-tamme sen käytössä
 • Vahvistat ja ylläpidät tunti-ilmoittautumisia
 • Hoidat yhdistyksemme laskutuksen ja toimitat kuittimme kirjanpitäjälle
 • Tarkistat opettajien tunti-ilmoitukset ja lasket heidän palkkansa
 • Huolehdit työnantajamaksuista
 • Hallinnoit tilavarauksia
 • Vastaat osaltasi viestinnästä jäsenistön ja valmentajien suuntaan
 • Suunnittelet seuran toimintakalenteria yhdessä valmentajien ja hallituksen kanssa
 • Organisoit joulu- ja kevätnäytöksiä sekä muita tapahtumia
 • Laadit avustus- ja kumppanuushakemuksia
 • Opastat uusia tanssijoita Studiolla uuden kauden alkaessa ja seuraat tilojen kuntoa

Näiden em. tehtävien lisäksi vastuullasi voi olla myös muita tehtäviä, mikäli haluat lisätä omaa kokonaistuntimäärääsi (esim. studion siisteydestä vastaaminen). Viikottainen tuntimäärä on n. 15 – 20 h riippuen siitä, mitä kaikkea tehtäviin sovitaan sisältyvän.

Sinulta odotamme

Seuran toimiessa yleishyödyllisenä ja tiiviinä yhteisönä, odotamme, että Sinä pystyt allekirjoittamaan yhdistyksen arvot: suvaitsevaisuus, yhteisöllisyys, rakkaudesta lajiin ja sen harrastajiin. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sosiaalisuutta, tarkkuutta, suunnitelmallisuutta, avoimuutta ja ehdottomasti oma-aloitteisuutta. Tanssiskenen tunteminen on Sinulle eduksi. Lisäarvostusta silmissämme tuo myös se, jos sinulla on kokemusta järjestötoiminnasta ja toimisto-ohjelmistoista.

VKTY:ltä saat

Jäsenemme ovat toiminnassamme mukana täydellä sydämellä. Saat varmasti osasi hallituksen tuesta, valmentajien innosta ja jäsenistön yhteishengestä. Sen lisäksi saat meiltä tarvittaessa toimistotilan, tarvittavat työvälineet sekä mahdollisuuden toteuttaa itseäsi, vaikuttaa Suomen tanssin tulevaisuuteen ja tehdä oikeasti merkityksellistä työtä.

Hakemus ja lisätiedot

Vapaamuotoiset hakemukset tuntipalkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään viimeistään 16.06.2019 mennessä osoitteeseen toiminnanjohtaja@vantaankatutanssi.fi. Hakemuksen liitteeksi tulee liittää ajantasainen ansioluettelo. Haastattelut pyritään pitämään kesäkuun viimeisellä viikolla.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Lilli Huttula p. 040-739 9746 tai puheenjohtaja Aki Korppoo, p. 041-547 1535 (arkisin klo 18-21)