Uusi valintatilausuus Showtanssin EK-ryhmiin

Showtanssin erikoiskoulutusryhmissä on tarkoitus auttaa tanssijaa kehittämään tanssiteknisiä taitojaan, omaa ilmaisuaan ja tanssijuuttaan ja saada kisaamis- ja esiintymiskokemusta.

Joukkueet treenaavat 3 kertaa viikossa omassa intensiiviryhmässään, maanantaisin, lauantaisin ja yhtenä vapaavalintaisena päivänä.Valmennus on pääpainoisesti lajeissa showtanssi, baletti ja nykytanssi, mutta viikoittaisiin tunteihin kuuluu myös hiphop. Kauden aikana osallistutaan muutamaan katselmukseen tai tanssikilpailuun.

Valmentajina tulevalle kaudelle toimivat Hanna Kortelainen ja Miranda Chambers.

Jokaiselle kilpajoukkueelle tehdään kauden alussa budjetti, johon pyritään sisällyttämään kaikki kauden aikana koituvat kulut. Kilparyhmien hinnat määräytyvät ryhmän koon, harjoituskertojen sekä valmentajien lukumäärän mukaan. Harrastetunnin hinta on 4,5e/h ja valmennustunnit 5e/h. Kummankin hintaisia tunteja on Show Ek:den viikkotunneissa. Tämän lisäksi kuluja nostavat osallistumiset tanssikilpailuihin.

Ryhmiin haetaan tanssijoita tai vahvan voimistelutaustan omaavia harrastajia sekä juniorien että yli 16-vuotiaden ryhmiin.

Valintatilaisuus järjestetään VKTY:n uudella Studiolla (Liesitori 1) torstaina 25.8. Salit sijaitsevat kauppakeskus Iso-Myyrissä, toisessa kerroksessa.

VOCA JR. Klo 17-18.30 11-15v.
VOCA Klo 18.30-20 16v.

ENNAKKOILMOITTAUTUMISET valintatilaisuuteen: hanna.h.kortelainen@gmail.com
Kerro mailissa, nimesi, syntymävuotesi ja tanssitaustasi.