Rascalz

Rascalz on aikuisten katutanssimuodostelmajoukkue, joka perustettiin jo vuonna 2007. Ryhmä on kisannut menestyksekkäästi useissa kilpailuissa, sekä saanut myös muunlaista esiintymiskokemusta. Ryhmä on esimerkiksi rakentanut Peter Pan -tanssiproduktiota, esiintynyt S-ryhmän ja Veikkauksen asiakastilaisuuksissa kuten myös monissa muissa tapahtumissa. Viime vuosina ryhmä on nähty usein SM-kilpailuissa katutanssimuodostelmien finaaleissa voittamassa myös hopeaa ja pronssia.

Joukkueen tanssijoita ja valmentajia on kilpaillut erittäin hyvällä menestyksellä myös Street SM -kisojen soolo-, duo- ja pienryhmäkategorioissa.

Kautena 2018-2019 Rascalzia valmentavat Lilli Huttula ja Heidi Hartzell. Ryhmällä on omat harjoitukset kahdesti viikossa ja tämän lisäksi tanssijat treenaavat tekniikkaa muilla tanssitunneilla. Koetanssit järjestetään sunnuntaina 17.6. studio VKTY:llä klo 19-21. Koetanssiin ilmoittaudutaan ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen toiminnanjohtaja@vantaankatutanssi.fi. Kerro viestissä nimesi, ikäsi, tanssitaustasi sekä yhteystietosi.

Seuraa Rascalzia myös instagramissa @rascalzofficial!

rascalz