Vogue EK

Vogue EK on keväällä 2020 pilotoitu voguingiin ja ballroom -kulttuuriin keskittyvä koulutusryhmä. Ryhmän jäsenet pääsevät tutustumaan voguingiin perusteellisesti kokeilemalla useita eri kategorioita, opiskelemalla voguingin ja ballroomin historiaa, tutustumalla sen keskeisiin tekijöihin ja toteuttamalla itse (koronatilanteen salliessa) oman harjoitus-ballin VKTY:llä!

Ryhmän vastuuvalmentaja on Katja Rauhala, joka on ajoittain opettamassa tunteja paikan päällä ja syksyllä 2020 myös etäyhteyksien kautta. Lähiopetuksesta vastaavat useat eri opettajat, jotka ovat voguingin asiantuntijoita ja Suomen huippuja omissa kategorioissaan.

Vogue EK on aikuisille (yli 15-vuotiaille) suunattu koulutusryhmä, mutta ikäraja ei ole ehdoton. Erityisesti LGBTQ+ BIPOC -henkilöt ovat tervetulleita ryhmään nuorempinakin!

Hae mukaan Vogue EK -ryhmään kaudelle 2020-2021 lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toiminnanjohtaja@vantaankatutanssi.fi. Kerro viestissä, miksi haluaisit mukaan ryhmään ja mikä juuri ballroom-kulttuurissa sinua kiinnostaa. Voit kertoa omasta tanssitaustastasi ja tavoitteistasi. Lähetä hakemus 30.8. mennessä!

Ryhmä harjoittelee torstaisin klo 20.00-21.30 monitoimitila Arkissa, joka sijaitsee samassa rakennuksessa VKTY:n studion kanssa (kauppakeskus Iso-Myyri, Liesitori 1) kolmannessa kerroksessa. Ryhmän hinta on syksyltä 120 € + jäsenmaksu.