Hiphop freestyle EK

Freestyle EK on VKTY:n koulutusohjelma, jossa tanssijat työstävät omaa tanssityyliään erilaisten improvisaatio- ja tekniikkaharjoitteiden kautta. Ryhmä harjoittelee ohjatusti kerran viikossa ja kauden aikana tanssijat osallistuvat erilaisiin battle-tapahtumiin sekä Street SM -kisojen soolosarjaan. Ryhmä sopii tanssijoille, joilla on jo taustaa hiphopin treenaamisesta ja jotka ovat vähintään 12-vuotiaita.

Viime vuosina ryhmäläiset ovat kilpailleet myös ulkomailla mm. Juste Debout Nordicissa Oslossa ja Malmössä sekä Nord East Battlessa Virossa. Myös kaudella 2018-2019 tehdään ulkomaan matkoja. Ryhmä järjestää kauden aikana myös oman battle-tapahtumansa. Ryhmän valmennuksesta vastaa Lilli Huttula.

Haemme nyt lisää tanssijoita ryhmään kaudelle 21–22. Ryhmään ei haeta erillisen koetanssiin kautta, vaan täyttämällä alla oleva lomake ja lähettämällä lyhyt video. Haku on auki 20.8.2021. asti. Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Lilli Huttula. Ryhmän harjoitusaikataulu:

  • MA. klo 19.30–20.30 / Freestyle Ek / Lilli Huttula / studio
  • Toisena tuntina ryhmän ohjelmaan kuuluu Ria Pietikäisen Freestyle -tunti TI. klo 19–20.00. Mikäli TI. tunti ei sovi, voi tanssija sopia vastuuvalmentajan kanssa toisesta tunnista sen tilalle.

Hae mukaan: https://docs.google.com/forms/d/1Z9DJAp-vrCs5ZqnBc2oi5UWlJFbsiM9oZTXEfr89xK4/edit

freestylek