VKTY Company

VKTY Company on (katu)tanssin ammattilaisryhmä, joka aloittaa toimintansa syksyllä 2017. Ryhmässä työskennellään kollektiivisesti ohjausvuoroa vaihdellen ns. each one teach one -periaatteella. Työskentelyssä keskeistä on kokeilu ja liikkeen tutkiminen, joiden kautta pyritään löytämään tapoja käyttää katutanssilajeja taiteellisissa konteksteissa. Ryhmä työstää yksittäisten koreografioiden lisäksi jokaisen jäsenen sooloteoksen sekä ainakin yhden pitkän teoksen, jolla haetaan esiintymään tanssifestivaaleille.

Ryhmän harjoitusaika on sunnuntaisin klo 10-14. Ryhmän toiminnan koordinoinnista vastaa Lilli Huttula ja ajoittain harjoituksia kutsutaan vetämään vierailevia taiteilijoita.

Ryhmään voi hakea mukaan (katu)tanssin ammattilainen tai ammattilaiseksi pyrkivä tanssija. Hakemus tulee lähettää 31.8 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toiminnanjohtaja@vantaankatutanssi.fi. Hakemuksessa tulee olla mukana seuraavat asiat:

  • Hakijan yhteystiedot
  • Tanssinalan CV
  • Max. puolen sivun kirjallinen osuus, jossa hakija motivoi ryhmään hakemisen
  • N. minuutin video, jossa hakija voi tanssia haluamallaan tyylillä ja teemalla. Video voi olla yhdellä otolla kuvattu tai editoitu.
  • Max. puolen sivun kirjallinen osuus, jossa hakija kuvailee, selittää, analysoi ja/tai motivoi videonsa.