Sprainz

Sprainz on kuusinkertainen ikäkausimestari adults2-katutanssimuodostelmissa ja viisinkertainen Show of the Yearin aikuissarjan voittaja. Ajatus aikuisten omasta joukkueesta syntyi keväällä 2012 juniorien vanhempien vitsistä mutta on johtanut ensimmäisestä leikkisästä joulunäytöksestä tavoitteelliseen kisatanssiin ja huikeisiin suorituksiin.

Ryhmän jäsenillä on vaihtelevasti tanssi- ja liikuntataustaa mutta sitäkin enemmän rytmiä veressä ja groovea kehossa. Ryhmä harjoittelee kahdesti viikossa ja harjoituskautena 2022 ryhmää valmentavat Lumi Okker ja Emilie Weyerstall.

Lumi Okker ja Emilie Weyerstall eli Team Lumilie ovat aktiivisia tanssijoita Helsingistä. He ovat treenanneet pitkään toistensa kanssa ja toimivat mieluusti tiiminä. Lumi ja Emilie ovat tanssineet lähes koko elämänsä ja hip hop -tanssia jo yli kymmenen vuotta, ja he treenaavat katutanssin erikoiskoulutusohjelmassa jo seitsemättä ja kuudetta vuotta.

Lumi ja Emilie aloittivat kisaamisen katutanssin saralla vuonna 2017 ja siitä lähtien he ovat kisanneet niin soolo-, duo-, pienryhmä, muodostelma- kuin showcase-sarjoissa saavuttaen useita suomenmestaruuksia sekä mitali- ja finaalisijoituksia. He ovat osallistuneet myös lukuisiin battleihin ja muihin pienempiin tanssikisoihin ja -tapahtumiin. Keväällä 2021 he valmistuivat taiteen perusopetuksen tanssin laajasta oppimäärästä.

Lumi ja Emilie ovat jo muutaman vuoden ajan tehneet omia koreografioita ja kisasivatkin vuoden 2021 SM-kisoissa omalla duollaan ja pienryhmällään aikuisissa hyvällä menestyksellä. He ovat tanssijoina innokkaita ja motivoituneita ja odottavatkin pääsevänsä haastamaan ja kehittämään itsensä lisäksi myös muita.