VKTY Hype -tapahtuma 7.4

VKTY:n hiphop freestyle ek -ryhmä järjestää ensimmäisen oman battle-tapahtumansa studiolla 7.4. Tapahtuma alkaa klo 16.00 ja pääsy- ja osallistumismaksu on 5 euroa. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita osallistumaan ja katsomaan!

Kilpailun tuomareina toimivat Ita Puusepp, Kaisa Nieminen ja Sanna Nazimov. Jokaisen sarjan voittaja saa tuotepalkinnon sekä yhden vapaavalintaisen workshopin VKTY:n kesäkursseilta (kurssien aikataulu julkaistaan myöhemmin).

Tapahtuma on myös Facebookissa.

Kilpailtavat sarjat ja säännöt

  • Hiphop 1 vs. 1: perinteinen hiphop 1 vs. 1 -battlekonsepti. Karsinnat käydään showcase-battlejen muodossa ja jatkoon pääsee 8 tanssija.
  • Hiphop rookie 1 vs. 1: aloittelijoiden oma kategoria, johon voi osallistua, jos ei ole juurikaan aiempaa battle-kokemusta tai jos on tanssinut vasta vähän aikaa. Karsinnat käydään showcase-battlejen muodossa ja jatkoon pääsee 8 tanssijaa.
  • Pot luck hiphop 1 vs. 1: vogue-maailmasta lainattu kokeellinen kategoria, jossa vedetään hatusta erilaisia teemoja ja tehtävänantoja, joita tanssijoiden tulee ilmentää parhaansa mukaan. Tässä sarjassa ei tarvitse murehtia siitä, onko tanssi puhtaasti hiphopia vai ei, vaan luovuus on tärkeintä! Kategoriassa esiin kutsutaan yksi tanssija kerrallaan.

Jokaiseen sarjaan ilmoittaudutaan paikan päällä viimeistään 15 minuuttia ennen sarjan alkua. Osallistua voi joko hiphop 1 vs. 1 tai hiphop rookie 1 vs. 1 -sarjaan (ei molempiin).

Aikataulu

Aikataulu on alustava ja muutoksia voi tulla vielä tapahtuman aikanakin.

16.00 ovet auki, ilmoittautuminen alkaa (ilmoittautuminen tiettyyn sarjaan sulkeutuu 15 minuuttia ennen sarjan alkua)

16.30 karsintakierros hiphop rookie
17.00 karsintakierros hiphop
17.30 karsintakierros pot luck hiphop

– tauko 15 min –

18.15 top 8 ja semifinaalit hiphop rookie
18.50 top 8 ja semifinaalit hiphop
19.25 top 8 ja semifinaalit pot luck hiphop

– tauko 15 min –

20.15 showcase ja tuomarien showcaset
20.30 finaalit

21.00 tapahtuma loppuu