VKTY Kick Off -viikko

Perinteinen VKTY Kick Off on tänä vuonna kokonainen viikko! Viikon aikana tarjolla on ilmaisia tanssitunteja, lahjakorttimyyntiä, huippuedulliset kertakortit ja arvontoja. Viikon kruunaa tietenkin Street IKM & SM 2020 Energia Areenalla!

Kokeilutunnit

Kokeilemaan pääsee kaikkia VKTY:n tanssitunteja, joille vielä mahtuu! Ilmoittauduthan kokeilijaksi sähköpostitse etukäteen osoitteeseen toimisto@vantaankatutanssi.fi.

Jo lähes täynnä ovat seuraavat tunnit:

  • ma nykytanssi alkeet
  • su hiphop edistyneet nuoret
  • su hiphop edistyneet aikuiset

Haluatko tukea lapsen tai nuoren tanssiharrastusta? Voit ostaa lahjaksi harrastuksen tutulle tai tuntemattomalle! Myymme VKTY-lahjakortteja, joita voi antaa lahjaksi kenelle tahansa. Myös maksamalla seuran kannatusjäsenmaksun, tuet vähävaraisten tanssiharrastusta (tästä lisää infoa tulossa).

Kick Off -tarjous!

Alennus normaaleista kertakorttien hinnoista on jopa -30%!

Myymme myös 6.9. mennessä huippuedulliset viiden ja kymmenen kerran kortit! Tarjous on ainutlaatuinen ja kertakorteilla voi osallistua mille tahansa harrastetunnille, joka ei ole vielä täynnä.

  • 5 kerran kortti 50 €
  • 10 kerran kortti 85 €

Hinnat sisältävät syyskauden jäsenmaksun ja kortit ovat voimassa 7.9.-13.12.2020.

Kertakortit on varattava 6.9. mennessä ja ne tulee noutaa VKTY:n studiolta 7.-11.9. tanssikoulun ollessa avoinna. Erikseen sovittaessa nouto voi olla myös muulloin. Kertakortin voi maksaa noudon yhteydessä Mobile Paylla tai ennen noutoa tilisiirrolla. Tilisiirrolla maksaessasi, varauduthan näyttämään noudon yhteydessä kuvakaappauksen tai muun tositteen maksusta. Nämä kertakortit ovat 45-60minuutin tunneille.

Tilaa kertakortti täältä!