Tuntikuvaukset / class descriptions

Perinteisten katutanssilajien lisäksi lukujärjestyksessä on uusia lajeja sekä tunteja, joilla ei keskitytä mihinkään tiettyyn lajiin. Alla esitellään näitä lajeja. Muut tuntikuvaukset voi katsoa VKTY:n yleisistä tuntikuvauksista.

Tens

Tens-tunnilla harjoitellaan voguing-kilpailuissa käytäviä karsintakierroksia (tens) varten. Jokaisella vogue-kategorialla on omat vaatimuksensa tens-kierroksille. Tunnilla keskitytään new wayn, old wayn, femmen ja runwayn tenseihin.

Soul dance

Soul dance -kurssilla käydään läpi eri askelia ja liikkeitä soul ja funk -musiikin tahtiin. Tunti on hauska ja rento ja sopii erinomaisesti aloittelijoille! Tule mukaan groovaamaan ja oppimaan, kuinka voit vapaasti jatkossa tanssia keholla.

New style hustle

New style hustle on Jeff Selbyn kehittämä paritanssityyli, joka pohjautuu hustle-tanssiin mutta on nopeatempoisempaa ja yhdistelee elementtejä myös muista paritansseista ja katutansseista. New style hustle on todella hauskaa ja tunnille voi tulla myös ilman paria.

Soul feeder

Tämä tunti ei perustu mihinkään tiettyyn tanssityyliin vaan tunnilla fiilistellään oman kehon luontaisesta liikkeestä ja musiikista lähtien.

In addition to ”traditional” street dance styles, there are newer styles and classes that aren’t based on any specific style. These classes are presented here.

Tens

Tens refers to the preselection rounds in vogue balls. Each vogue category has their own requirements for getting tens. During the class, we will focus on new way, old way, vogue femme and runway.

Soul dance

In the soul dance class we will learn different steps and moves to soul and funk music. The class is fun and relaxed and perfect for beginners too! Come groove and learn how to freely dance with your body.

New style hustle

New style hustle is a partner dance developed by Jeff Selby. It is based on hustle but the tempo is faster and different elements from other partner dances and street dances are combined into new style hustle. It is so much fun and you can take the class without at partner too.

Soul feeder

This class isn’t based on any specific dance style but just your body’s natural way of moving and the music.