VKTY Talent

VKTY Talent on uusi lasten ja juniori-ikäisten oma tapahtuma! Tapahtumassa on pienimuotoinen battle sekä koreografia-kilpailu, johon soolot, duot ja ryhmät saavat osallistua itse tekemillään esityksillä. Opettajat ja valmentajat voivat auttaa esitysten teossa.

Esityksiä voi alkaa harjoittelemaan jo hyvissä ajoin tai viimeistään VKTY Summer Campin lasten ja junnujen kurssien yhteydessä järjestettävillä Lasten Sali ja Junnujen Sali -treenivuoroilla. Maanantaista torstaihin 10.-13.6. on päivittäin tunnin mittaiset salivuorot, joissa on paikalla vähintään yksi VKTY:n opettaja antamassa vinkkejä esityksen tekoon. Treenivuorot ovat ilmaisia lapsille ja junnuille, jotka osallistuvat ainakin yhdelle kesäkurssitunnille. Lapsille ja nuorille, jotka eivät osallistu kesäkurssitunneille, osallistumismaksu on 2 € yhdeltä treenivuorolta.

Kilpailusarjat

Battle
Hiphop 1 vs. 1 lapset
Hiphop 1 vs. 1 junnut

Koreografiasarjat
Soolot 1-2 min.
Duot 1-2 min.
Ryhmät (3-8 henkeä) 1-3 min.

Säännöt

Ikärajat sekä battlessa että koreografiakilpailussa:
Lapset alle 11 v.
Juniorit 11-15 v.

Battlessa DJ soittaa musiikit. Karsintakierros käydään showcase-battleina, joista tuomarit valitsevat enintään 8 parasta jatkoon seuraaville kierroksille. Karsintakierroksella jokaisella tanssijalla on 45 sekuntia aikaa näyttää osaamistaan. Battlen ensimmäisellä ja toisella kierroksella kullakin tanssijalla on 2 x 30 s., finaalissa 2 x 45 s. Battleissa palkitaan vain voittaja.

Battleen otetaan enintään 20 osallistujaa.

Koreografiat tehdään omaan musiikkiin. Musiikki toimitetaan etukäteen sähköpostitse osoitteeseen: toiminnanjohtaja@vantaankatutanssi.fi. Koreografiasarjassa palkitaan 3 parasta esitystä jokaisesta sarjasta. Tuomaristo myöntää myös halutessaan kunniamainintoja.

Sama tanssija saa osallistua sekä sooloihin, duohin että ryhmiin, mutta ei esim. kahteen sooloon. Koreografiasarjoihin voi osallistua millä tahansa tanssityylillä.

Koreografiasarjoihin otetaan yhteensä enintään 45 esitystä. Riippuen kunkin sarjan osallistujamääristä, järjestetään mahdollisesti erikseen karsinta- ja finaalikierros.

Tuomarit

Samuli ”Nasu” Eloranta
Sanna Lepoaho
Unna Terävä

Osallistumismaksut

Osallistuminen yhteen sarjaan 5 €.
Osallistuminen kahteen sarjaan 10 €.
Osallistuminen kolmeen sarjaan 12 €.
Osallistuminen neljään sarjaan 14 €.

Katsojalippu 5 €.

Ilmoittautuminen