VKTY:n kevätkausi alkaa etänä, mutta siirrymme lähiopetukseen mahdollisimman pian!

Vantaan katutanssiyhdistyksen kevätlukukausi käynnistyy 11.1.2021. Tanssitunnit aloitetaan tammikuussa etäopetuksena, mutta ilmoitamme heti erikseen kun voimme siirtyä tanssitunneille takaisin lähiopetukseen.

Pääkaupunkiseudun kuntien antaman ohjeistuksen mukaan sisätiloissa tapahtuva harrastustoiminta tulee pitää keskeytettynä 31.1.2021 asti koronapandemian vuoksi. PK-seudun koronakoordinaatioryhmä arvioi kuitenkin tilannetta uudelleen lasten ja nuorten harrastusten osalta jo viikolla 2. VKTY seuraa tilannetta ja toivomme, että pääsemme lähiopetukseen jo tammikuun aikana. Infoamme harrastajia ja huoltajia mahdollisista muutoksista opetustoiminnassa.

VKTY:n etäopetus toteutetaan lukujärjestyksen mukaisesti zoom -sovelluksen avulla. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse osallistumislinkit ja ohjeet ensi viikon aikana.

VKTY haluaa kiittää kaikkia harrastajia ja huoltajia venymisestä ja positiivisesta asenteesta treenaamiseen poikkeusaikana. Jatketaan tansseja etänä ja ennen kaikkea pidetään huolta toisistamme! Lämpimästi tervetuloa aloittamaan kausi ensi viikolla.