VKTY:n opetusjärjestelyt 1.2.2021 alkaen

Lasten ja nuorten tunnit siirtyvät lähiopetukseen helmikuun alussa, yli 20 -vuotiaiden opetus jatkuu zoom -etäyhteyden kautta!

VKTY:n hallitus päätti kokouksessaan 27.1.2021 noudattaa pk-seudun koronakoordinaatioryhmän linjauksia ja suosituksia koskien harrastustoiminnan järjestämistä. Näin ollen kaikki alle 20–vuotiaat pääsevät lähiopetukseen 1.2.2021 alkaen. Kaikki yli 20v harrastajat jatkavat treenejä etäopetuksessa. Halutessaan myös lapset ja nuoret saavat jatkaa tanssimista etäyhteyden kautta. Avoimet tunnit, joissa on eri-ikäisiä tanssijoita, toteutetaan hybridiopetuksena. Tarkemmat tiedot ja toimintaohjeet on lähetetty sähköpostilla kaikille seuran jäsenille. Josset ole saanut viestiä, ota yhteys toimistoon.

Kaupungin linjausten mukaisesti noudatamme toiminnassamme erityisjärjestelyitä, jotta voimme varmistaa mahdollisimman turvallisen harrastamisen myös poikkeusaikana. VKTY:n korona-ajan ohjeistus on päivitetty ja pyydämme, että luette sen ennen opetukseen osallistumista: https://vantaankatutanssi.fi/ajankohtaista-korona-ajan-ohjeistus-tanssitunneille/

 Olemme todella iloisia, että lapset ja nuoret pääsevät nyt tanssimaan lähiopetuksessa, pidetään yhdessä huolta siitä, että tanssin harrastaminen on turvallista myös poikkeusoloissa. 

Antoisia tanssihetkiä VKTY:n treenitunneilla lähi- etä- ja hybridiopetuksessa!