VKTY:n opetusjärjestelyt 1.3–28.3.2021

12-vuotiaiden ja sitä nuorempien lasten opetus jatkuu lähiopetuksessa. Yli 12-vuotiaiden opetus jatkuu zoom-etäyhteyden kautta lukujärjestyksen mukaisesti. 

Valtioneuvoston ja pk-seudun koronakoordinaatioryhmän päätösten mukaisesti VKTY:n opetus järjestetään seuraavalla tavalla 1.3–28.3.2021:

-Kaikki yli 12-vuotiaiden ryhmät siirtyvät etäopetukseen 1.3. alkaen. Tämä koskee myös pienryhmiä ja duoja sekä itsenäisesti harjoittelevia ryhmiä.

-12-vuotiaiden ja sitä nuorempien lasten opetus jatkuu lähiopetuksessa. Myös näille lasten tunneille voi osallistua etäyhteyden kautta, niin halutessaan. 

Lisätietoja: https://www.vantaa.fi/uutisia/kaikki_uutiset/101/0/156103?fbclid=IwAR1dHAFP75vi0YhFgmpsZBy_2crqtMqmcJeGAsPz8v5xvUObtwzoZ2LfVco

VKTY seuraa aktiivisesti viranomaisten päätöksiä ja tarvittaessa päivittää opetusjärjestelyitä. Kiitämme jo etukäteen kaikkia jäseniä kärsivällisyydestä muutosten keskellä!

Kaupungin linjausten mukaisesti noudatamme toiminnassamme erityisjärjestelyitä, jotta voimme varmistaa mahdollisimman turvallisen harrastamisen myös poikkeusaikana. VKTY:n korona-ajan ohjeistus on päivitetty ja pyydämme, että luette sen ennen opetukseen osallistumista: https://vantaankatutanssi.fi/ajankohtaista-korona-ajan-ohjeistus-tanssitunneille/

Erityisesti pyydämme kaikkia lähiopetukseen osallistuvia huolehtimaan tarkasti 2m turvavälin noudattamisesta ennen tanssitunteja ja niiden aikana. Opettajat ohjeistavat tanssijoita tässä.

Olemme tiedottaneet kaikkia jäseniä ohjeista tarkemmin, mikäli et ole saanut sähköpostia tai myClub -tiedotetta, laita sähköpostia toiminnanjohtajalle: anni.puupera@vantaankatutanssi.fi

Pahoittelemme muutoksia ja toivotamme kaikille tanssijoille ja huoltajille tsemppiä poikkeusaikoihin! Mukavia hetkiä VKTY:n lähi- ja etäopetuksessa.