VKTY:n uuden toiminnanjohtajan esittely

Vantaan katutanssiyhdistyksen uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu avoimen haun kautta tanssinopettaja YAMK ja kasvatustieteen kandidaatti Anni Puuperä. Hän on aloittanut työssä 10.8. ja tekee toiminnanjohtajan töitä syyskuun loppuun asti yhteistyössä Lilli Huttulan kanssa. Lilli jatkaa VKTY:llä syyskuun jälkeen valmentajana, katutanssin asiantuntijana ja VKTY:n hallituksen puheenjohtajana. Suuri kiitos Lillille upeasta työstä VKTY:llä ja tervetuloa taloon Anni! 

Tässä Annin esittely ja tervehdys VKTY:n jäsenille:

Hei kaikki VKTY:n jäsenet,

Hain VKTY:lle töihin, koska olin jo pidemmän aikaa haaveillut työstä, jossa voin olla kehittämässä tanssin opetusalaa. VKTY:n arvopohja ja rento tunnelma saivat minut myös kiinnostumaan työstä. Nyt on kolmas viikko töitä takana VKTY:llä ja olen viihtynyt todella hyvin. Olen tutustunut upeisiin ihmisiin ja saanut oppia sekä ideoida uutta. Minut on otettu lämpimästi vastaan ja odotan innolla, että pääsen tutustumaan paremmin seuran jäseniin ja henkilökuntaan. 

Olen työskennellyt tanssin kentällä laaja-alaisesti vuodesta 2009 alkaen. Minulla on kokemusta mm. opettajan, koreografin, esiintyjän ja tuottajan työstä. Olen työskennellyt mm. Tanssikoulu DCA:lla, Uuden tanssin keskus Zodiakilla ja lukuisissa freelancer hankkeissa. Uskon, että monipuolisesta työkokemuksestani on hyötyä VKTY:n toiminnanjohtajan työssä. 

Toiminnanjohtajana haluan olla kehittämässä VKTY:stä entistä parempaa työpaikkaa ja tukea opettajien työhyvinvointia parhaani mukaan. Tanssinopettajana minulle tärkeitä arvoja ovat toimiminen turvallisemman tilan periaatteiden lähtökohdista ja tasa-arvon sekä suvaitsevaisuuden edistäminen. Ajattelen tanssimisen kuuluvan ihan kaikille ja haluan edistää tätä oman työni kautta. Lämpimästi tervetuloa tanssimaan VKTY:lle ja toivottavasti nähdään pian studiolla! Muistutuksena vielä, että kausi alkaa 7.9. ja ilmoittautumiset ovat nyt käynnissä: https://vantaankatutanssi.fi/lukujarjestys/ilmoittautuminen/

-Anni Puuperä.

anni.puupera@vantaankatutanssi.fi