Vogue EK

Vogue EK on VKTY:n uusi valmennusryhmä, jota ohjaa Katja Rauhala eli Katja Prodigy. Ryhmään haetaan mukaan tanssijoita, jotka ovat kiinnostuneita ballroom-kulttuurista ja voguingista ja haluavat kehittää omaa voguing-osaamistaan ja -ymmärrystään sekä osallistua vogue balleihin. Taitotasovaatimuksia ryhmään osallistumiselle ei ole – eli mukaan voivat hakea niin ballroom-taivaltaan aloittelevat kuin kokeneemmatkin! Ryhmän alaikäraja on 15 vuotta.

Ryhmä harjoittelee tavoitteellisesti ja jäsenet saavat paljon henkilökohtaista palautetta ja juuri itselleen räätälöityjä harjoitteita. Suunnitteilla on yksi yhteinen matka ulkomaille johonkin balliin sekä ryhmän itse järjestämä miniball. Ryhmä tulee keskittymään vogue femmeen mutta tarkoitus on myös opetella laajasti erilaisia kategorioita. Tavoite on, että ryhmän jäsenet saavat hyvän kokonaiskäsityksen siitä, mitä kaikkea ballroom-kulttuuri pitää sisällään ja ymmärtävät eri kategorioiden vaatimuksia.

Viikottainen harjoitusaika on keskiviikkoisin klo 19.30-21.00 ja harjoitukset pidetään VKTY:n studiolla osoitteessa Liesitori 1, 01600 Vantaa.

Ryhmän hinta on 160 € kevätkaudelta. Lisäksi maksettavaksi tulee VKTY:n jäsenmaksu 15 € / puoli vuotta, mikäli osallistuja ei ennestään ole VKTY:n jäsen. Kausimaksu on mahdollista pilkkoa useampaan maksuerään.

Hakemukset ryhmään lähetetään sähköpostitse osoitteeseen katjarauhala@hotmail.com. Kerro viestissä lyhyesti omasta tanssitaustastasi ja motivaatiostasi osallistua Vogue EK -ryhmään. Hakemukset tulee lähettää 31.12. mennessä.