FAQ

Tältä sivulta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos et kuitenkaan löydä vastausta sinun kysymykseesi, ota yhteyttä!

Kuinka paljon tanssitunnit maksavat?

 • Tanssituntien hinnat löydät täältä. Kilparyhmille tehdään vuosittainen budjetti, johon vaikuttavat harjoitusten ja valmentajien määrä.

Miten tunneille ilmoittaudutaan?

 • Tunti-ilmoittautumiset tehdään jäsenpalvelun (myClub) kautta. Linkin löydät oikealta yläkulmasta. Ensimmäisellä ilmoittautumiskerralla täytyy luoda itselle käyttäjätunnukset jäsenpalveluun. Kun sinulla on käyttäjätunnukset, pääset kirjautumaan sisään jäsenpalveluun ja muokkaamaan omia ilmoittautumisiasi siellä. Lisätietoja löydät täältä.

Mikä on sopiva tunti lapselleni?

 • Lukujärjestyksessä kerrotaan kunkin tunnin kohdalla ikäryhmä ja taitotaso, joille tunti on suunnattu. Jos lukkarista ei löydy sopivaa vaihtoehtoa, niin laitathan viestiä toimisto@vantaankatutanssi.fi, niin voimme etsiä sopivan ryhmän. Tunnit, joissa ikäryhmää eikä tasoa ole mainittu, ovat avoimia kaikenikäisille ja -tasoisille tanssijoille.

Missä tunnit pidetään?

 • Lukujärjestyksessä on kerrottu jokaisen tanssitunnin sijainti. Eri toimipaikkojen yhteystiedot voit tarkistaa täältä.

Voiko tunneille osallistua kertamaksulla?

 • Valitettavasti tunneille ei myydä yksittäisiä lippuja, mutta voit käydä kokeilemassa tunteja kerran ilmaiseksi.
 • VKTY:llä on käytössä 5x- ja 10x-sarjaliput niille tanssijoille, jotka eivät halua sitoutua kausimaksuun. Kortit ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi jakaa esim. perheenjäsenen kanssa. 
 • Katso ohjeet sarjalippujen ostamiseen täältä. Myös sarjalipuilla käyvien tanssijoiden tulee maksaa yhdistyksen jäsenmaksu.

Kuinka pitkä kausi on ja milloin tunnit ovat käynnissä?

 • Kauden pituus päätetään hallituksen kesken joka lukuvuosi uudelleen. Kausi pyritään yleensä aloittamaan niin, että kaikki tunnit saadaan aloitettua samaan aikaan. Kauden pituus on huomioitu lukukausimaksujen hinnassa.

Miten tunnit maksetaan?

 • Lähetämme tunneista kausimaksulaskun (tai halutessasi laskun sarjalipusta) sekä jäsenmaksulaskun. Saat laskun sekä myClubiin että sähköpostilla. Lasku lähetetään kuluvan kauden aikana, joten sen ei tarvitse olla maksettuna tullessasi tunnille ensi kertaa. Huomioithan kuitenkin, että laskujen tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä.

Lapseni ei halua enää käydä tunnilla, mitä teen?

 • Osallistumistaan ei voi perua suullisesti esim. tuntiohjaajalle tai tehdä sitä itse myClubissa. Pelkkä tunnilta tai ryhmästä poisjääminen ei ole peruutus, jos osallistumista ei ole peruutettu ilmoittamalla siitä toimistolle. 
 • Lähetä meille viesti sähköpostilla toimisto@vantaankatutanssi.fi. Jos lapsesi on käynyt vain kokeilukerralla, emme laskuta kurssia emmekä jäsenmaksua. Kokeilukerran jälkeen peruutus tulee tehdä ennen seuraavaa tuntikertaa. Muissa tilanteissa tutustuthan peruutusehtoihimme. Laskutamme kulut peruutusehtojemme mukaisesti.

Pitääkö kaikista poissaoloista ilmoittaa toimistolle?

 • Yksittäisiä poissaoloja ei tarvitse ilmoittaa toimistolle, vaan voit tehdä sen itse suoraan myClubista tapahtuman kohdalta. Kurssiperuutukset ja lopettamispäätökset tulee aina lähettää sähköpostitse toimisto@vantaankatutanssi.fi.

Kausi on pitkällä, voinko vielä tulla mukaan?

 • Voit ilmoittautua kausimaksulla mukaan pitkin kautta, ja tietysti myös sarjalipuilla niin halutessasi. Kausimaksu laskee kauden aikana tietyin aikavälein porrastetusti ja tiedotamme hinnan laskusta somekanavillamme. Voit myös kysyä aloitusajankohdan tarkemman hinnan sähköpostilla toimisto@vantaankatutanssi.fi.

En ole varma haluanko jatkaa kurssilla. Voinko käydä kokeilemassa toisen kerran?

 • Valitettavasti samaa kurssia voi kokeilla vain kerran. Jos et halua sitoutua kausimaksuun, voit aina ostaa esim. 5 kerran sarjalipun. Lippu on voimassa 12kk ostopäivästä.