Toimipisteet

Toimipisteet on listattu aakkosjärjestyksessä: Arkki, Kilterin koulu, Kanniston nuoriso- ja asukastila, Kaivokselan koulu, Liesikujan tanssisali, Myyrmäen urheilutalo ja Studio VKTY.

Arkki
Liesitori 1 A (3. krs)
01600 Vantaa

Arkkiin pääse arki-iltoina kulkemaan vapaasti monitoimitilan ollessa auki. Sunnuntaisin Arkki on kiinni mutta VKTY:n käyttövuorot pidetään normaalisti. Arkin ulko-ovet on pidettävä lukossa eikä niitä saa pönkittää auki! Ole ajoissa ennen treenejä paikalla, jotta pääset sisään ohjaajan tullessa avaamaan ovia. Ota myös tunnin ohjaajan yhteystiedot talteen myöhästymisen varalta.

Kilterin koulu
Iskostie 8
016o0 Vantaa

Kilterin koulun liikuntasaliin mennään sisään Myyrmannin parkkipaikan puoleisesta sivuovesta.

Kanniston nuoriso- ja asukastila
Kenraalintie 6
01730 Vantaa
(Sisäänkäynti keskellä koulua – isot pääovet. Näkyy iso jalkapallokenttä.)

Kaivokselan koulu
Kaivosvoudintie 10
01610 Vantaa

Myyrmäen Urheilutalo
Myyrmäenraitti 4
01600 Vantaa

Studio VKTY
Liesitori 1 (2. krs)
01600 Vantaa

Studio VKTY sijaitsee Pelastusarmeijan kirpputorin vieressä. Tunnistat studion vaaleanliloista ikkunateippauksista. Iso-Myyrin aukioloaikoina studiolle on helppo kulkea mutta kauppakeskuksen ollessa kiinni, kulku tapahtuu Vaskivuorentien puolelta VKTY:n erillisestä sisäänkäynnistä, joka sijaitsee aivan B-rapun vieressä. Päästäksesi sisään tarvitset tunnin ohjaajan tai vastuuhenkilön yhteystiedot, jotta sinut voidaan päästää sisään, sillä kulku vaatii VKTY:n sähköisen avaimen.