Toimipisteet

Toimipisteet on listattu aakkosjärjestyksessä: Arkki, Aurinkokiven päiväkoti, Kilterin koulu, Kanniston nuoriso- ja asukastila, Kaivokselan koulu, Myyrmäen urheilutalo, Studio VKTY, Vantaankosken koulu, Varia Hiekkaharjun toimipiste.

Arkki
Liesitori 1 A (3. krs)
01600 Vantaa

Arkkiin pääse arki-iltoina kulkemaan vapaasti monitoimitilan ollessa auki. Sunnuntaisin Arkki on kiinni mutta VKTY:n käyttövuorot pidetään normaalisti. Arkin ulko-ovet on pidettävä lukossa eikä niitä saa pönkittää auki! Ole ajoissa ennen treenejä paikalla, jotta pääset sisään ohjaajan tullessa avaamaan ovia. Ota myös tunnin ohjaajan yhteystiedot talteen myöhästymisen varalta.

Aurinkokiven päiväkoti
Aurinkokivenkuja 1
01700 Vantaa

Kilterin koulu
Iskostie 8
016o0 Vantaa

Kilterin koulun liikuntasaliin mennään sisään Myyrmannin parkkipaikan puoleisesta sivuovesta.

Kanniston nuoriso- ja asukastila
Kenraalintie 6
01730 Vantaa

Kaivokselan koulu
Kaivosvoudintie 10
01610 Vantaa

Myyrmäen Urheilutalo
Myyrmäenraitti 4
01600 Vantaa

Studio VKTY
Liesitori 1 (2. krs)
01600 Vantaa

Studio VKTY sijaitsee Pelastusarmeijan kirpputorin vieressä. Tunnistat studion vaaleanliloista ikkunateippauksista. Iso-Myyrin aukioloaikoina studiolle on helppo kulkea mutta kauppakeskuksen ollessa kiinni, kulku tapahtuu Vaskivuorentien puolelta VKTY:n erillisestä sisäänkäynnistä, joka sijaitsee aivan B-rapun vieressä. Päästäksesi sisään tarvitset tunnin ohjaajan tai vastuuhenkilön yhteystiedot, jotta sinut voidaan päästää sisään, sillä kulku vaatii VKTY:n sähköisen avaimen.

Vantaankosken koulu
Isontammentie 17
01730 Vantaa

Varia Hiekkaharjun toimipiste (kartta alla)
Tennistie 1
01370 Vantaa
Huom. Kulku liikuntasaliin sisäpihan kautta (alla olevassa kartassa ”Sisäänkäynti”) eli ei pääovesta. Ulko-ovi joudutaan pitämään kiinni, ja opettaja tulee avaamaan oven ennen tunnin alkua. Ole siis ajoissa paikalla.