Ilmoittaudu

Uusi oppilas? Tutustu uuden harrastajan infopakettiin.

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittautuminen tapahtuu myClubin kautta.

Liity jäseneksi

Ilmoittaudu jäseneksi täyttämällä jäsentietosi myClubissa.

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittaudu kurssille

Harrastetunneille ilmoittaudutaan myClub-sivuston kautta. MyClubissa voit kootusti hallinnoida jäsentilejäsi useissa eri urheiluseuroissa. MyClub-tunnus on henkilökohtainen, mutta vanhemmat voivat hallinoida tiliä alaikäisen puolesta. Ilmoittautuminen tapahtuu aina kurssikohtaisesti koko lukukaudelle (syys- tai kevätkausi) riippumatta siitä käykö tunnilla sarjalipulla tai kausimaksulla. Tutustuthan etukäteen lippuvaihtoehtoihimme.

Kun ilmoittaudut kurssille, ilmoittaudut samalla myös VKTY:n jäseneksi. Kokeilukerralla käynti ei velvoita jäsenyyteen, vaikka ilmoittautuisit myClubin kautta. Myös kokeilukertaa varten ilmoittautuminen tapahtuu koko kurssille (yksittäisille tuntikerroille ilmoittautuminen ei ole mahdollista VKTY:n myClubissa). Muistathan kuitenkin perua osallistumisesi kokeilukerran jälkeen, jos et halua jatkaa kurssilla.

Tutustuthan ennen ilmoittautumista myös hinnastoomme, sääntöihimme ja peruutusehtoihimme. Osallistumalla tunneillemme/liittymällä jäseneksemme hyväksyt säännöt.

Ilmoittaudu vain jäseneksi

Jos haluat ilmoittautua vain jäseneksi, mutta et osallistua kuluvan lukukauden tunneille, ilmoitathan meille siitä vielä erikseen sähköpostilla toimisto@vantaankatutanssi.fi , jotta tiedämme laskuttaa jäsenmaksun.

Kuinka pääsen käyttämään myClubia?

Jos sinulla ei ole vielä myClub-tunnusta etkä ole vielä VKTY:n jäsen

Voit luoda tilin myClubissa. Täytä lomakkeessa vaaditut tiedot ja hyväksy palvelun ehdot. Kun tili on onnistuneesti luotu, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi. Liity jäseneksi.

Jos sinulla on jo myClub-tunnukset

Jos olet jo jäsen (tai olet ollut lähiaikoina), sinulla on omat myClub-tunnukset, joilla pääset kirjautumaan sivustolle, muokkaamaan omia yhteystietojasi sekä ilmoittautumaan tunneille. Jos sinulla on jo tunnukset, mutta olet unohtanut ne, älä luo uusia tunnuksia vaan ota yhteyttä toimistoon toimisto@vantaankatutanssi.fi.

Mikäli olet unohtanut vain salasanan, aseta uusi salasana tästä tai mene kirjautumissivulle ja klikkaa ”Salasana unohtunut?” -linkkiä.

Lisäohjeita

MyClubin käyttöön löydät myClub-sivustolta osoitteesta: help.myclub.fi/member. Kaikissa kysymyksissä voit olla myös yhteydessä toimisto@vantaankatutanssi.fi.

Kuinka ilmoittaudun kursseille?

Pääset ilmoittautumaan tunneille myClubiin kirjauduttuasi. Kaikille kursseille ja tunneille ilmoittaudutaan kohdasta ”Ilmoittautumiset”. Valitse haluamasi tanssitunti (kurssi) ja klikkaa ”Ilmoittaudu”. Tämän jälkeen näet kurssin tapahtumat (tuntikerrat) kalenterissasi.

Kurssi (ja jäsenmaksu) laskutetaan myClubin kautta tuntien jo käynnistyttyä. Laskut löytyvät sekä myClub-tililtäsi että sähköpostistasi.