Tanssitunnit

Uusi oppilas? Tutustu uuden harrastajan infopakettiin.

Tanssitunnit

Vantaan Katutanssiyhdistykseltä löydät tanssitunteja kaikenikäisille ja -tasoisille tanssijoille. Tunnit on jaettu ikäryhmien mukaan, mutta myös avoimen ikäryhmän tunteja löytyy. Voit kokeilla tunteja ilmaiseksi yhden kerran, joko ilmoittautumalla MyClubin kautta etukäteen tai vain kertomalla opettajalle tunnin alussa, että tulet kokeilemaan. Suosittelemme ilmoittautumista kurssille myClubin kautta myös kokeilukertaa varten, niin saat tiedon mahdollisista tuntiperuutuksista yms. Kokeilukerran jälkeen voit perua kurssiosallistumisen ilmoittamalla peruutuksesta sähköpostitse.

Tuntien kokeileminen

Harrastetuntien osalta VKTY:n tuntitarjontaan on mahdollista käydä tutustumassa veloituksetta yhden (1) kerran / tanssikurssi. Jos tulet samalle tunnille toisen kerran tai et peruuta osallistumistasi sähköpostilla ennen seuraavaa tuntia, katsotaan se ko. tuntikokonaisuuteen ilmoittautumiseksi ja laskutamme kurssista oletuksena kausimaksun.

Ikäryhmät

Lukujärjestyksessä määritellyt ikäryhmät eivät ole ehdottomia ja opettajilta voi aina kysyä, voiko tunnille tulla, vaikka ei kuuluisikaan kyseiseen ikäryhmään.

Lasten tanssitunnit

4–12-vuotiaat

Täältä löydät 4-12-vuotiaiden lasten viikoittaiset harrastetunnit. 

Nuorten tanssitunnit

Yli 12-vuotiaat

Täältä löydät 12-18 -vuotiaiden nuorten viikoittaiset harrastetunnit.

Aikuisten tanssitunnit

Yli 18-vuotiaat

Täältä löydät aikuisten viikoittaiset harrastetunnit.

Avoimen ikäryhmän tanssitunnit

Avoimen ikäryhmän tanssitunneille voivat osallistua kaikki yli 12-vuotiaat tanssinharrastajat. Avoimen ikäryhmän tanssitunnit löydät sekä nuorten ja aikuisten lukujärjestyssivuilta. Ikäraja ei ole ehdoton.

Tuntitasot

  • Aloittelijat: Rauhallisesti etenevä tunti, jolle voi tulla ilman mitään aiempaa kokemusta tanssista tai ko. lajista.
  • Perusteet: Tunnilla keskitytään tanssilajin perustekniikkaan. Sopii hyvin myös aloittelijoille.
  • Keskitaso: Tunnilla on hyötyä aiemmasta tanssikokemuksesta.
  • Jatkotaso: Tunnilla on oltava aiempaa kokemusta ko. lajista ja tanssista.
  • Edistyneet: Tunnilla on oltava useamman vuoden kokemus tanssista ja ko.lajista.
  • Avoin taso: Tunnille voivat tulla kaikentasoiset tanssijat, myös aloittelijat.

Tuntien vaikeustaso riippuu aina myös siitä, millainen ryhmä tunnilla käy. Jos tasosta ei ole varma, kannattaa käydä kokeilemassa eritasoisia tunteja ja valita sitten sopiva. VKTY:n tunteja saa käydä kerran kokeilemassa ilmaiseksi.  Opettajamme sekä asiakaspalvelijamme auttavat mielellään oikean ryhmän löytämisessä.