Lukujärjestys

Uusi oppilas? Tutustu uuden harrastajan infopakettiin.

Ilmoittautuminen kursseille

Kaikille kursseille ilmoittaudutaan myClub -palvelussa. Pääset selamaan kalenteria alla olevien linkkien kautta.

Ilmoittautuminen tapahtuu aina kurssikohtaisesti koko lukukaudelle (syys- tai kevätkausi) riippumatta siitä käykö tunnilla sarjalipulla tai kausimaksulla.

Huom. Valmennusryhmäläisten ei tarvitse ilmoittautua valmennusryhmän omiin treeneihin, mutta omaan treenipakettiin kuuluvalle harrastetunnille voi ilmoittautua itse. Tarkistathan etukäteen kuuluuko kisa-/valmennusryhmän pakettiin harrastetunti.

Kevätkausi alkaa 8.1.2024 ja päättyy 19.5.2024.

Tunteja ei pidetä talvilomaviikolla 19.2.-25.2. pitkäperjantaina 29.3. pääsiäispäivänä 31.3. toisena pääsiäispäivänä 1.4. vappuna 1.5. eikä helatorstaina 9.5.

Huom. Syyskauden harrastetuntien ilmoittautumiset eivät siirry automaattisesti kevätkaudelle, joten käythän erikseen ilmoittautumassa kevään kursseille.

Arkipyhien vuoksi peruttujen tuntien tilalle ei järjestetä erikseen korvaavia tuntikertoja. Kausimaksulla käyvät tanssijat voivat halutessaan käydä korvaamassa tunnin toisella vapaavalintaiselle viikkotunnilla (ikä- ja taitotason huomioiden). Korvauslomakkeita löytyy studion aulasta. Täytäthän lomakkeen ja annat sen opettajalle tunnille mennessäsi.

Talvilomaviikon tunteja ei voi korvata toisella viikkotunnilla, sillä ne on jo huomioitu kausimaksun hinnassa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ikäryhmät

Lukujärjestyksessä määritellyt ikäryhmät eivät ole ehdottomia ja opettajilta/asiakaspalvelusta voi aina kysyä, voiko tunnille tulla, vaikka ei kuuluisikaan kyseiseen ikäryhmään.

Lasten tanssitunnit

4–12-vuotiaat

Täältä löydät 4-12-vuotiaiden lasten viikoittaiset harrastetunnit. 

Nuorten tanssitunnit

Yli 12-vuotiaat

Täältä löydät 12-18 -vuotiaiden nuorten viikoittaiset harrastetunnit.

Aikuisten tanssitunnit

Yli 18-vuotiaat

Täältä löydät aikuisten viikoittaiset harrastetunnit.

Avoin ikäryhmän tanssitunnit

Avoimen ikäryhmän tanssitunneille voivat osallistua kaikki yli 12-vuotiaat tanssinharrastajat. Avoimen ikäryhmän tanssitunnit löydät sekä  nuorten– ja aikuisten lukujärjestyssivuilta. Ikäraja ei ole ehdoton.