Lukujärjestys

Uusi oppilas? Tutustu uuden harrastajan infopakettiin.

Ilmoittautuminen kursseille

Kaikille kursseille ilmoittaudutaan myClub -palvelussa. Pääset selamaan kalenteria alla olevien linkkien kautta heti, kun lukujärjestys on valmis ja kurssit lisätty myClubiin.

Ilmoittautuminen tapahtuu aina kurssikohtaisesti koko lukukaudelle (syys- tai kevätkausi) riippumatta siitä käykö tunnilla sarjalipulla tai kausimaksulla.

Huom. Valmennusryhmäläisten ei tarvitse ilmoittautua valmennusryhmän omiin treeneihin, mutta omaan treenipakettiin kuuluvalle harrastetunnille voi ilmoittautua itse. Tarkistathan etukäteen kuuluuko kisa-/valmennusryhmän pakettiin harrastetunti.

Syksyn 2024 lukujärjestys on julkaistu!

Ilmoittauminen avataan MyClubissa 18.6 kello 16:00.

Huom. Harrastetuntien ilmoittautumiset eivät siirry automaattisesti uudelle kaudelle, joten ilmoittauduthan syksyn kursseille myClubin kautta.

Arkipyhien vuoksi peruttujen tuntien tilalle ei järjestetä erikseen korvaavia tuntikertoja. Kausimaksulla käyvät tanssijat voivat halutessaan käydä korvaamassa tunnin toisella vapaavalintaiselle viikkotunnilla (ikä- ja taitotason huomioiden). Korvauslomakkeita löytyy studion aulasta. Täytäthän lomakkeen ja annat sen opettajalle tunnille mennessäsi.

Syyslomaviikon tunteja ei voi korvata toisella viikkotunnilla, sillä ne on jo huomioitu kausimaksun hinnassa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ikäryhmät

Lukujärjestyksessä määritellyt ikäryhmät eivät ole ehdottomia ja opettajilta/asiakaspalvelusta voi aina kysyä, voiko tunnille tulla, vaikka ei kuuluisikaan kyseiseen ikäryhmään.

Lasten tanssitunnit

4–12-vuotiaat

Täältä löydät 4-12-vuotiaiden lasten viikoittaiset harrastetunnit. 

Nuorten tanssitunnit

Yli 12-vuotiaat

Täältä löydät 12-18 -vuotiaiden nuorten viikoittaiset harrastetunnit.

Aikuisten tanssitunnit

Yli 18-vuotiaat

Täältä löydät aikuisten viikoittaiset harrastetunnit.

Avoin ikäryhmän tanssitunnit

Avoimen ikäryhmän tanssitunneille voivat osallistua kaikki yli 12-vuotiaat tanssinharrastajat. Avoimen ikäryhmän tanssitunnit löydät sekä  nuorten– ja aikuisten lukujärjestyssivuilta. Ikäraja ei ole ehdoton.