Uuden oppilaan infopaketti

Tervetuloa Vantaan Katutanssiyhdistykseen!

Alta löydät uuden harrastajan infopaketin. Voit aina myös laittaa meille kysymyksiä sähköpostilla toimisto@vantaankatutanssi.fi.

Infopaketti PDF-tiedostona

Aloittaminen

Tutustu lukkariimme ja valitse tanssitunti, jota haluaisit kokeilla. Saman kurssin tuntia voi kokeilla kerran lukukaudessa ilmaiseksi.

Ilmainen kokeilukerta

Kokeilutunnille ei ole välttämätöntä ilmoittautua etukäteen – voit myös vain tulla paikanpäälle ja kertoa opettajalle tulevasi kokeilemaan.

Suosittelemme kuitenkin ilmoittautumista etukäteen myClubin kautta, jotta sinulla on halutessasi paikka varattu kurssilta ja saat tiedot mahdollisista kurssimuutoksista. Kokeilutunnille ilmoittaudutaan samoin kuin koko kurssille, mutta kurssiosallistumisen voi halutessaan peruuttaa kokeilukerran jälkeen.

Vaihtoehdot kokeilutunnin jälkeen

Haluat jatkaa kurssilla:

  1. Haluat jatkaa kurssilla, mutta et ole ilmoittautunut etukäteen kokeilutunnille myClubin kautta. Ilmoittaudu kurssille myClubin kautta ennen seuraavaa tuntikertaa.
  2. Haluat jatkaa kurssilla ja olit jo ilmoittautunut ennen kokeilukertaa kurssille myClubissa. Olet siis jo kurssilla mukana emmekä tarvitse erillistä ilmoitusta. Voit jatkaa kurssilla käyntiä.

Et halua jatkaa kurssilla:

  1. Et halua jatkaa kurssilla etkä ollut ilmoittautunut etukäteen kokeilutunnille myClubin kautta. Emme tarvitse erillistä ilmoitusta. Mielellämme toki kuulemme palautetta tunnista!
  2. Et halua jatkaa kurssilla ja olit ilmoittautunut kurssille ennen kokeilukertaa myClubissa. Lähetä meille sähköposti peruutuksesta ennen seuraavaa tuntikertaa osoitteeseen toimisto@vantaankatutanssi.fi. Muussa tämä katsotaan ilmoittautumiseksi kurssille ja saat laskun kurssista.

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuminen tapahtuu aina kurssikohtaisesti koko lukukaudelle (syys- tai kevätkausi) riippumatta siitä käykö tunnilla sarjalipulla tai kausimaksulla.

Harrastetunneille ilmoittaudutaan myClub-ohjelmiston kautta. MyClub-tunnus on henkilökohtainen, mutta vanhemmat voivat hallinnoida tiliä alaikäisen puolesta.

Mene osoitteeseen: https://vkty.myclub.fi/login Jos sinulla ei ole myclub-tiliä, perusta tili ohjeiden mukaan ja luo samalla VKTY:n jäsentili.

Pääset ilmoittautumaan tunneille myClubiin kirjauduttuasi

  • Kaikille kursseille ilmoittaudutaan kohdasta ”Ilmoittautumiset”.
  • Valitse haluamasi tanssikurssi ja klikkaa ”Ilmoittaudu”.
  • Tämän jälkeen näet kurssin tapahtumat (tuntikerrat) myClub-kalenterissasi.

Lisäohjeita myClubin käyttöön löydät osoitteesta: https://help.myclub.fi/member.

Lipputyypit

Kausimaksu

Oletuksena meillä on, että tanssijat käyvät tunneilla kausimaksulla. Voit kuitenkin halutessasi käydä tunneilla sarjalipulla tai ostaa Anytime-kortin.

Sarjalippu ja Anytime

Jos haluat ostaa sarjalipun tai Anytime-kortin kausimaksun sijaan, lähetä viesti toimisto@vantaankatutanssi.fi kokeilukerran jälkeen. Muussa tapauksessa laskutamme kausimaksun.

Kausimaksu on suhteessa hieman edullisempi kuin sarjaliput. Sarjalipun nouto studiolta sovitaan erikseen. Näytä sarjalippu opettajalle tunnille mennessäsi, niin opettaja merkitsee siitä kerran käytetyksi. Seuraamme käyntikertoja myös myClubin kautta.

Tunneille ei myydä yksittäisiä kertalippuja.

Kurssien maksaminen

Kaikkien tanssijoiden tulee maksaa jäsenmaksu.

Laskutamme kausimaksun/sarjalipun ja jäsenmaksun erillisinä laskuina kauden käynnistyttyä. Laskujen ei siis tarvitse olla maksettuna ennen osallistumista.

Saat laskut sekä MyClubiin asiakaskortillesi että sähköpostiisi (tarkista roskaposti). Laskujen maksuaika on 14 päivää ja koko kurssi laskutetaan yhdellä kertaa.

Kurssien maksaminen

Kaikkien tanssijoiden tulee maksaa jäsenmaksu.

Laskutamme kausimaksun/sarjalipun ja jäsenmaksun erillisinä laskuina kauden käynnistyttyä. Laskujen ei siis tarvitse olla maksettuna ennen osallistumista.

Saat laskut sekä MyClubiin jäsentilillesi että sähköpostiisi (tarkista roskaposti). Laskujen maksuaika on 14 päivää ja koko kurssi laskutetaan yhdellä kertaa.

Yleistä tunneista

Saapuminen

Studio VKTY sijaitsee osoitteessa Liesitori 1 (Kauppakeskus IsoMyyrin 2.kerros). Studion ovi on lukossa, mutta sisään pääsee aukioloaikoina koputtamalla tai jäsenille annetulla ovikoodilla. Muiden toimipisteiden osoitteet löydät nettisivuiltamme.

Läsnäolomerkinnät

Opettaja merkitsee paikallaolijat nimen perusteella. Sarjalippu tulee näyttää opettajalle, joka merkitsee 1 kerran käytetyksi.

Vaatetus

Liikuntaan sopivat vaatteet, vesipullo ja sisäkengät (puhtaat tennarit, lenkkarit yms.) Showjazziin et tarvitse kenkiä.

Lasten tuntien seuraaminen

Valitettavasti saliin ei pääse seuraamaan tunteja, mutta vanhemmat voivat halutessaan odottaa käytävällä/aulassa tunnin ajan. Mini-ikäisten (4-6v.) vanhemmat voivat kysyä opettajalta, mikäli haluavat mennä kokeilutunnille mukaan lapsen tueksi tunnin alussa (max. 15min).

Sisällysluettelo