Hinnasto

VKTY-hinnasto-k2018 (PDF) Tästä näet jäsenmaksujen, valmennusmaksujen ym. tiedot kevään 2018 osalta. Kevätkausi on harjoitusviikoissa mitattuna pidempi kuin syyskausi. Huom. Tunneista lähetetään sähköpostilasku Seuramapin kautta tammikuun aikana. Laskua ei siis tarvitse olla maksettuna (eikä sitä ole vielä lähetettykään) ennen ensimmäistä tuntia.

Vantaan katutanssiyhdistys ry on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka tavoitteena on tarjota laadukasta harraste- ja kilpatoimintaa kohtuulliseen hintaan kaikenikäisille tanssin harrastajille. Kaikki yhdistyksen tuotot kohdistetaan yhdistyksen toiminnan kehittämiseen.

Anytime (hinnat yllä olevassa liitteessä)

Anytime-korttilaiset ilmoittautuvat haluamilleen tunneille normaalisti Seuramapin kautta, jotta tiedämme esim. minkä tunnin peruutuksesta ilmoittaa kenellekin. Laittamalla sähköpostia toimistolle toimisto@vantaankatutanssi.fi varmistaa sen, että laskutus tapahtuu Anytimen mukaan.

Esitysten hinnat

VKTY:ltä voi tilata tanssiesityksiä tapahtumiin ja yksityistilaisuuksiin. Esitysten hinnat riippuvat tanssijoiden lukumäärästä, esityksen kestosta sekä harjoitusaikataulusta (kiireellinen vai kiireetön). Esitysten mahdollinen tuotto käytetään seuran/joukkueen/ryhmän toiminnan hyväksi. Tiedustelut: toiminnanjohtaja@vantaankatutanssi.fi

 

smartum