Valmennusryhmät

Tavoitteellista tanssin harjoittelua

VKTY tunnetaan varmasti parhaiten valmennusryhmistä, jotka ovat menestyneet kansallisella tasolla hyvin vuosi toisensa jälkeen. Aikanaan leikillisesti käytetty lempinimi ”Vantaan kauhut” kuvasti sitä, että kilpailuissa ryhmämme olivat kovia vastustajia. Tämä nimi on jäänyt pois käytöstä, mutta edelleen valmennusryhmämme tunnetaan niiden laadusta, luovista koreografioista ja hyvästä tiimihengestä!

Valmennusryhmien ikäjaottelu noudattaa FDO:n (Finnish Dance Organization) sääntöjä. Säännöissä ikäluokat määritellään sen mukaan, minkä ikäinen tanssija on kilpailuvuonna.

Lasten valmennusryhmät

Lasten valmennusryhmissä harjoitellaan tanssia hieman viikottaista harrastetuntia tavoitteellisemmin.

Tanssijat, jotka täyttävät kilpailuvuonna 12 vuotta tai ovat sitä nuorempia.

Nuorten valmennusryhmät

Nuorten valmennusryhmissä harjoitellaan tavoitteellisesti.

Tanssijat, jotka täyttävät kilpailuvuonna enintään 16 ja vähintään 13 vuotta. Tutustu myös avoimen ikäluokan valmennusryhmiin.

Aikuisten valmennusryhmät

Aikuisten valmennusryhmissä harjoitellaan tavoitteellisesti ja monipuolisesti.

Tanssijat, jotka täyttävät kilpailuvuonna 17 vuotta tai ovat sitä vanhempia. Tutustu myös yli 31-vuotiaiden ja avoimen ikäluokan valmennusryhmiin.

Soolot ja duot

Valmennusryhmien lisäksi VKTY:n jäsenien on mahdollista saada soolo- tai duovalmennusta!

SM- ja IKM-kilpailuissa on soolo- ja duokategoriat, joihin osallistuu joka vuosi iso joukko seuran tanssijoita. Kuka tahansa voi osallistua – ei tarvitse olla valmennusryhmässä mukana. Soolo- ja duosarjoihin osallistutaan omassa ikäryhmässä ja duoissa kummankin tanssijan tulee olla samaa ikäryhmää.

Valmennusryhmiin hakeminen

Ryhmiin valitaan tanssijoita kerran vuodessa koetanssien kautta.

Valmennusryhmissä harjoitteleminen on sitovaa ja olemmekin koonneet yleiset valmennusryhmien säännöt. Jokaiselle ryhmälle määritetään myös omat säännöt joukkueen ja valmentajien kesken.

Valmennusryhmien koetansseista ilmoitetaan verkkosivustomme tiedotteissa.

Viimeisimmät tiedotteet aiheeseen: Valmennusryhmät

Kevään 2024 ilmoittautuminen on nyt auki!

Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 7.12.2023 klo 12.00. Huomioithan, ett syksyn ilmoittautumiset eivät siirry automaattisesti keväälle, joten ilmoittauduthan kevään...

Haut A2 ja A3 -ikäisten valmennusryhmiin kaudelle 23-24

VKTY:n ensi kauden A2 / A3 –ikäisten valmennusryhmien hakutilaisuudet järjestetään videohakuna ja sunnuntaina 5.11 Kilterin koulun monitoimitilassa. A2-ikäiset ovat...

Täydennyshaut valmennusryhmiin

Kiinnostaako tanssi ja tavoitteellinen treeni? Olisiko kiva treenata mukavassa porukassa hyvän musiikin tahtiin huippujen valmentajien johdolla? Haemme mukaan...