Nuorten valmennusryhmät

Tavoitteellista harjoittelua

Nuorten valmennusryhmissä harjoitellaan jo tavoitteellisesti. Ryhmät treenaavat niin tekniikkaa, freestylea kuin koreografioita ja osallistuvat kauden aikana yhteen tai useampaan kilpailuun. Ryhmien toimintaan kuuluu viikottaisten treenien lisäksi leiriviikonloppuja.

Juniori-ikäisten valmennusryhmiä muodostetaan hakijoiden määrän mukaan. Tällä hetkellä aktiivisessa toiminnassa on Rascalz JR, eli juniorien katutanssin valmennusryhmä.

Rascalz JR hakutilaisuus järjestetään 25.5.2024. Lisätietoa hakutilaisuudesta. 

Nuorten valmennusryhmät - Rascalz JR - Vantaan Katutanssiyhdistys

Rascalz JR

Junioreiden katutanssin valmennusryhmät Rascalz JR on 13 – 16-vuotiaiden valmennusryhmä, joka on perustettu jo keväällä 2010. Ryhmä kilpaili ensimmäistä kertaa muodostelmallaan Etelä-Suomen Svoli Show:ssa sijoittuen kuudenneksi, minkä jälkeen ryhmä on yltänyt useasti myös mitalisijoille Street SM -kisoissa. SM-kultakin haettiin kotiin vuonna 2014 ja SM-hopeaa vuonna 2018!

Rascalz JR on tunnettu hyvästä meiningistään ja lämpimästä ryhmähengestä.

Seuraa Rascalz Jr:ää myös instagramissa @rascalzjr

Freestyle EK - Vantaan Katutanssiyhdistys

Avoimen ikäluokan valmennusryhmät

Hip hop freestyle EK on hip hopin yksilöosaamiseen keskittyvä valmennusryhmä. Ryhmä sopii yli 12-vuotiaille tanssijoille, joilla on hip hopin perusteita hallussa.

Tällä hetkellä VKTY:llä ei ole muita avoimen ikäluokan valmennusryhmiä.

Hiphop freestyle EK

Freestyle EK on hiphopiin kokonaisvaltaisesti keskittyvä treeniryhmä. Ryhmässä tanssijat työstävät useiden eri opettajien johdattelemina omaa tanssityyliään erilaisten freestyle- ja tekniikkaharjoitteiden kautta. Treeneissä keskustellaan paljon ryhmäläisten ajatuksista ja kokemuksista.

Ryhmä sopii tanssijoille, jotka ovat kiinnostuneita hiphopista tanssilajina, kulttuurina, musiikkityylinä ja jotka haluavat treenata oma-aloitteisesti ja toisaalta myös yhdessä muiden kanssa itseään haastaen ja toisiaan kannustaen. Ryhmän alaikäraja on 12 vuotta.

Viime vuosina ryhmäläiset ovat kilpailleet lukuisissa eri battle-tapahtumissa ympäris Suomea ja myös ulkomailla mm. Juste Debout Nordicissa Oslossa ja Malmössä, Nord East Battlessa Virossa sekä Baza battlessa Latviassa. Erilaisia ryhmämatkoja järjestetään ryhmän toiveiden ja senhetkisen maailmantilanteen mukaan.

Viimeisimmät tiedotteet aiheeseen: Nuorten valmennusryhmät

Kevään 2024 ilmoittautuminen on nyt auki!

Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 7.12.2023 klo 12.00. Huomioithan, ett syksyn ilmoittautumiset eivät siirry automaattisesti keväälle, joten ilmoittauduthan kevään...

Täydennyshaut valmennusryhmiin

Kiinnostaako tanssi ja tavoitteellinen treeni? Olisiko kiva treenata mukavassa porukassa hyvän musiikin tahtiin huippujen valmentajien johdolla? Haemme mukaan...

Koetanssit valmennusryhmiin kaudelle 2023 – 2024!

Etsimme uusia tanssijoita mukaan lasten, juniorien ja aikuisten (aikuiset 1, alle 31-vuotiaat) valmennusryhmiin! Suurimpaan osaan ryhmistä järjestetään koetanssit...