Salien vuokraus

Varaus- ja peruutusehdot

Saleja vuokrataan vain yhdistyksen jäsenten käyttöön. Tämä johtuu mm. verotuksellisista ja yhdistyslakiin liittyvistä seikoista. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka vain ja jäsenyys ei edellytä millekään viikottaiselle tanssitunnille osallistumista, eli jäseneksi voi liittyä vaikka vain vuokratakseen salia itselleen. Jäsenmaksu on 30 € / vuosi.

VKTY:n itse organisoima toiminta menee aina muiden salivarausten edelle. Eli jos meidän ryhmillemme tulee tarvetta salivuoroille, saatamme joutua perumaan jo tehtyjä varauksia. Teemme mahdolliset peruutukset viimeistään 3 vuorokautta ennen varausta.

Edellitys vuokraamiseen

Jäsenmaksu

30 € / vuosi

Vuokraaminen edellyttää jäsenyyttä. Jäsenyys kattaa syys- ja kevätlukukauden.

Hinnat

Vuokrahinnat löydät alla olevasta taulukosta (voimassa 30.6.2024 asti). Hinnat päivitetään lukukausittain (kevät/syksy).

Uusimme varauskäytäntöjämme sekä salihintojamme kaudelle 2024-2025. Päivitämme hinnat pian myös nettisivuille.

Sali 1 ja 2 - Yksittäinen vuoro (rajoitettu määrä per lukukausi)

Ilmainen

Sali 1 - Jatkuva käyttö. Koko kevät-/syyskausi (ei kaupallinen toiminta)

30€ per 1h/vko

Sali 1 - Jatkuva käyttö. Koko kevät-/syyskausi (kaupallinen toiminta)

50€ per 1h/vko

Sali 2 - Jatkuva käyttö. Koko kevät-/syyskausi (ei kaupallinen toiminta)

25€ per 1h/vko

Sali 2 - Jatkuva käyttö. Koko kevät-/syyskausi (kaupallinen toiminta)

45€ per 1h/vko

Varauksen voi tehdä enintään puoleksi vuodeksi kerrallaan (syys- tai kevätkausi) ja seuran itse organisoima toiminta menee muiden varausten edelle. Taulukon hinta sisältää varauksen lukukauden alusta lukukauden loppuun.

Esimerkit

Esimerkki 1: Seuran jäsenistä koostuva 10 hengen ryhmä haluaa varata salin itsenäistä treenaamista varten. He pyytävät 90 minuutin treenivuoroa (sali1) , joka on joka viikko. Jäsenille omaan treeniin toistuva salivaraus maksaa 30 € / 1h / jäsen, joten jokaiselta ryhmän jäseneltä veloitetaan 30 € * 1,5h = 45 € koko lukukauden mittaisesta treenivuorosta.

Esimerkki 2: Seuran jäsenistä koostuva 10 hengen ryhmä haluaa varata salin omaa treeniä varten. He pyytävät 90 minuutin treenivuoroa (sali1), joka on joka viikko. Lisäksi he haluavat palkata opettajan, joka ei ole VKTY:llä töissä, opettamaan heitä. Kyse on seuran jäsenten itse organisoimasta kaupallisesta toiminnasta, joten jokaiselta ryhmän jäseneltä veloitetaan 50€ * 1,5h = 75 € koko lukukauden mittaisesta treenivuorosta.

Lyhyempiä vuokrausjaksoja varten käytämme laskennallisia tuntihintoja.

Salin varaaminen

Alla olevasta kalenterista näet tämän hetkisen salivaraustilanteen. Päällekäiset laatikot kuvastavat sitä, että kumpikin sali on varattu ko. hetkellä. Voit pyytää varausta vapaalle saliajalle sähköpostitse: tilavaraukset@vantaankatutanssi.fi. Huomaathan, että salivarauksesta tulee aina erillinen vahvistusviesti ja ohjeet.

Emme luovuta salien avaimia yksittäisiä käyttövuoroja varten, joten yksittäisvarauksia myönnetään vain ajankohdille, jolloin paikalla on jo valmiiksi joku henkilökunnan jäsen avaamassa ovia. Jatkuvia vuoroja varten saatetaan antaa avaimia käyttöön. Mm. syysloma- ja talvilomaviikolla sekä joulu- ja kesätauolla studiolla ei ole lähtökohtaisesti säännöllisesti henkilökuntaa.

Kerro viestissä

  • varauksen vastuuhenkilö
  • kuka tai ketkä ovat tulossa treenaamaan
  • onko kyseessä opettajan kanssa tehtävä treeni vai ryhmän itsenäinen treeni