Virike-edulla maksaminen

Ohjeet eri toimijoiden virike-edulla maksamiseen

Maksutapoina voit käyttää Edenred-, ePassi- ja Smartum -virike-etuja.

Liikuntaetu on sallittu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Suoritathan maksun vasta, kun olet saanut laskun meiltä.

Jos maksun yhteyteen ei ole mahdollista lisätä viitenumeroa, ilmoitathan meille sähköpostilla toimisto@vantaankatutanssi.fi, mihin laskuun haluat käyttää maksun.

Varmistathan, että maksat oikean summan. Emme palauta virike-edulla tehtyjä liikamaksuja.

Edenred

Meillä voit maksaa MyEdenred -sovelluksella. Myös seteleillä voi maksaa, mutta sovithan toimiston kanssa setelien toimitusajan. Studiollamme ei ole säännöllisesti toimistohenkilökuntaa paikalla.

Käytäthän laskun viitenumeroa, jos mahdollista.

MyEdenred -sovelluksella maksaessasi paina “Luo Mobiilimaksu”-painiketta, etsi käyttöpaikka nimellä (Vantaan Katutanssiyhdistys ry), syötä summa ja vahvista maksu. Kun olet suorittanut maksun sovelluksessa, toimita kuvakaappaus maksusta sähköpostilla osoitteeseen toimisto@vantaankatutanssi.fi.

ePassi

Meillä voit maksaa ePassi -sovelluksella.

Käytäthän laskun viitenumeroa, jos mahdollista.

Epassi- sovelluksella maksaessasi etsi käyttöpaikka (Vantaan Katutanssiyhdistys ry), syötä maksettava summa, vahvista maksu pyyhkäisemällä. Saat sovellukseen kuitin maksusta. Kun olet suorittanut maksun sovelluksessa, toimita kuvakaappaus maksusta sähköpostilla osoitteeseen toimisto@vantaankatutanssi.fi.

Smartum

Meillä voit maksaa  SmartumPay -sovelluksella. Myös seteleillä voi maksaa, mutta sovithan toimiston kanssa setelien toimitusajan. Studiollamme ei ole säännöllisesti toimistohenkilökuntaa paikalla.

SmartumPay -sovelluksella maksaessasi etsi käyttöpaikka nimellä (Vantaan Katutanssiyhdistys ry), valitse summa ja vahvista maksu pyyhkäisemällä. Kun olet suorittanut maksun sovelluksessa, toimita kuvakaappaus maksusta sähköpostilla osoitteeseen toimisto@vantaankatutanssi.fi.

Maksutavat